Безкоштовна доставка печива і замовлення он-лайн. Як працює малий бізнес в нових умовах

Безкоштовна доставка печива і замовлення он-лайн. Як працює малий бізнес в нових умовах
На період карантину Тетяна Шведова приймає замовлення онлайн, а продукцію доставляє безкоштовно
  • Підприємці опинилися у складних умовах.
  • Нині через карантин більшість закладів торгівлі та усі заклади харчування зачинені.
  • Наше видання запускає кампанію, спрямовану на підтримку малого бізнесу.
  • Адже частина підприємців перейшла на новий режим роботи: працює віддалено і організовує доставку.
  • Ми розповідатимемо вам про них.
     

Підприємиця Тетяна Шведова має у нашому місті невеличку кондитерську. Вона власноруч виготовляє імбирне печиво, тістечка та торти.

Раніше ми вже розповідали нашим читачам про Тетяну. Вона приїхала до нашого міста кілька років тому з Донецька. Разом з чоловіком та дітьми жінка покинула свій дім ще у перші дні військового конфлікту.

Уже тут, у Козятині Тетяна заповнила заявку на два гранти і отримала необхідне обладнання. Відтак вирішила спробувати себе у ролі підприємиці і відкрила кондитерську.

Відео дня

Нині, через карантин, свою кондитерську Тетяна Шведова зачинила. Але підприємиця перейшла на новий режим роботи: замовлення прийматиме лише в режимі онлайн. А свою продукцію доставлятиме додому до клієнтів безкоштовно.

– Ми будемо розвозити своїм транспортом в масках та рукавичках, – каже Тетяна Шведова. – Також у нас є антисептик з пульверизатором. Замовлення прийматимемо за номером телефону.

Машину, у якій привозитимуть продукцію, також будуть обробляти.

Зв’язатися з Тетяною Шведовою можна за номером телефону (099) 419-46-62. На цьому номері телефону також є Вайбер. Кондитерська має сторінки в Інстаграм та Фейсбук.

Піцерія, яку відкрив учасник бойових дій Олексій Каратєєв, на період карантину зачинена для відвідувачів. Але можна замовити доставку піци. Про це заклад написав на своїй сторінц у Фейсбук. Зробити замовлення можна за номерами телефонів (063) 03-00-287, або (097) 77-48-099. Посилання на сторінку у Фейсбук  та в Інстаграм.

Якщо ви підприємець і працюєте в умовах карантину на доставку, звертайтеся до нас. Ми будемо про вас писати, щоб допомогти у скрутний час і вам, і нашим читачам.

Читайте також:

RIA закликає читачів підтримати козятинський бізнес

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лясковець Юрій

    Кому потрібні меблі по телефону . Дзвонити 0674119889,0962220470
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up