Безкоштовна стрижка. Як перукарка стала волонтером

Безкоштовна стрижка. Як перукарка стала волонтером
Валентина Огнева прийшла підстригтися. Жінка говорить, що дуже задоволена сервісом

Благодійність. Понад місяць тому Інна П’ясецька почала безкоштовно стригти людей з інвалідністю. Поштовхом до цього стала розмова з клієнткою, яка розповіла, що має хвору дочку. Відтоді до перукарки за безкоштовною стрижкою звернулося понад десять козятинчан з особливими потребами.

Валентина Огнева має інвалідність другої групи. Жінка потрапила в автомобільну аварію, після чого їй вживили штучний тазостегновий суглоб. Про те, що таких, як вона стрижуть безкоштовно, дізналася з газети «RIA». Прочитала й вирішила зателефонувати. Їй одразу призначили зустріч. Каже, це справжній порятунок для таких, як вона. Бо пенсія для людей з інвалідністю мізерна. А стрижка в перукарні дорого коштує.

— Сьогодні я тут у перший раз, — говорить Валентина Огнева. — Мені все сподобалося. Усе новеньке, гарненьке і каву пропонують. Як може таке не подобатися? Як тільки прочитала у газеті, сказала доньці: «Оце добрі люди в нас у місті є». Буду користуватися цією послугою обов’язково й надалі. Нам потрібно таке. Бо люди безпомічні. За все беруть гроші. А пенсія в нас яка? Теж не заплатиш.

Ірина Берегович має вроджені вивихи тазостегнових суглобів. Про те, що можна постригтися безкоштовно, жінка теж дізналася з нашої газети. Каже, дуже вдячна перукарці за те, що вона допомагає таким людям.

Відео дня

— Я до неї пішла, вона з мене зробила красуню, — розповідає Ірина. — Підстригла мене і мелірування зробила. Треба було заплатити тільки за фарбу, бо це матеріал. Вона сама її купує за гроші. А за стрижку і фарбування вона не взяла ні копійки. Вона молодець. Я дуже задоволена нею.

Богдана Ковко хворіє на дитячий церебральний параліч. Про Інну дізналася з мережі Facebook.

— Я була дуже задоволеною, — каже Богдана. — Мені сподобалося і ставлення, і те, що вона уважна. Грошей вона з мене не брала. Усім кажу, що є людина, яка дійсно безкоштовно надає такі послуги. Бо я сама спробувала і знаю, що це правда.

Волонтерка Інна П’ясецька каже, що від моменту нашої попередньої публікації кількість клієнтів помітно зросла. Усі вони залишаються задоволеними. Лише у деяких виникають сумніви, чи дійсно перукарка обслуговує людей з інвалідністю безкоштовно.

— Деякі не вірять, що стрижка може бути безкоштовною, — каже Інна. — Вони приходять і питають: «А це правда? А це ви?». Я кажу: «Так, правда». Ніхто не може повірити. Усі шоковані. Але коли приходять, сідають і стрижуться, то йдуть радими і кажуть, що будуть приходити й надалі.

Інна П’ясецька безкоштовно стриже людей з інвалідністю лише за попереднім записом. Ви можете зателефонувати за номером (063)141-74-28 або (097)943-29-07. Стрижка проводиться у перукарні з 9 до 19 години, щодня, крім неділі та понеділка.

Олена Удвуд

Нагадаємо:

Перукарка безкоштовно стриже людей з інвалідністю
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Milana Mila

    Девчонки, ВЫ те, кто воистину имеет право называться Людьми! Спасибо, что есть такие!!!

    Инна Пясецкая reply Milana Mila

    Дякую приемно)))
  • Irina Kostyuk

    Я також перукар,можу стригти людей які ге мають можливості заплатити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up