Безпека: козятинські рятувальники перевіряють школи, лікарні, терцентри

Безпека: козятинські рятувальники перевіряють школи, лікарні, терцентри

На території Вінницької області тривають позапланові перевірки дошкільних навчальних закладів, шкіл, територіальних центрів, професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

Так, днями козятинські рятувальники перевірили навчальні  заклади Самгородка, Миколаївки, Вівсяників,Пиковець та школу-гімназію-дитячий садок. Також вони відвідали міську та районну лікарню, територіальні центри соціального захисту, а також обласний соціальний центр матері та дитини.

Під час огляду даних закладів працівники Служби порятунку особливу увагу звертали на забезпечення та утримання засобів протипожежного захисту, вогнегасників, належне утримання шляхів евакуації, а також електробезпеку.

Відео дня

Детально зупинилися й на основних правилах пожежної безпеки, яких варто дотримуватися працівникам під час роботи, аби уникнути загорання. Рятувальники закликали керівництво та викладачів слідкувати за станом та справністю електромереж, уникати їхнього перевантаження та не вмикати одночасно побутові електроспоживачі великої потужності, а у разі виходу з приміщень не залишати їх увімкненими.


Нагадаємо:

В козятинському залізничному училищі гасили умовну пожежу
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up