Бібліотека отримала півтисячі україномовних книг

Бібліотека отримала півтисячі україномовних книг
В дитячій бібліотеці поповнення. З новими книгами діти можуть почати знайомитись через тиждень

До Козятинської бібліотеки для дітей надійшло 510 примірників україномовних книг. 

 

– Український інститут книги проводив відбірковий тур бібліотек, для того аби вони могли отримати нові книги. Це лише дитяча література, - розповідає  директор Козятинської ЦБС Анна Мочарська. – Книги з твердими палітурками, кольорові з великим шрифтом, всі українською мовою. В новому році ми пройшли відбірковий тур. Адже входимо до рейтингу однієї із кращих бібліотек області. Вінницька обласна бібліотека ім. Тімірязєва дала всі рекомендації. Нам прислали список літератури, який ми могли замовити.
Книги різного жанру: вірші, енциклопедії, оповідання, казки, серія книг для дівчат, є книги про тварин, загального характеру, є про космос, є різножанрова художня література. 

– Ми постійно маємо поповнювати фонд. Також закупили книги для дорослих за кошти, отримані із здачі макулатури. Адже списували деяку літературу. В нас є програма розвитку бібліотеки та культури в громаді і сподіваюся, наші фонди будуть ще поповнюватися, – каже Анна Мочарська.
З новими книгами діти можуть ознайомитись через тиждень. Кожна книга матиме спеціальну наліпку і буде облікована працівниками бібліотеки. 

– Щиро дякуємо Українському інституту книги, Міністерству культури та інформаційної політики України, Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва за надану можливість для наших маленьких та юних користувачів долучитися до неповторного і цікавого світу сучасних книг. Запрошуємо користувачів бібліотеки ознайомитися з новим надходженням літератури, — додає Анна Мочарська. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up