Більше 2,5 тисяч переглядів: козятинчанка Діана Бондарець на каналі Crazyтaxo-караоке

Більше 2,5 тисяч переглядів: козятинчанка Діана Бондарець на каналі Crazyтaxo-караоке

Таланти. Учениця третьої школи стала зіркою ютубу. У вінницькому караоке таксі вона заспівала композицію Vivienne Mort «Лети». За умовами проекту, якщо дівчина набере 100 лайків — між козятинськими школами №3 і №2 відбудеться співочий батл. План перевиконано. Мотиваційне відео вподобало більше 200 користувачів та набрало дві з половиною тисячі переглядів. Що буде далі?

Водій караоке-таксі, фотограф, а в минулому діджей, переможець «Караоке на Майдані» та учасних Х-фактору Андрій Турко завітав до Козятина. З робочим візитом він побував у третій школі. Творчому таксисту спало на думку ідея — відзняти мотиваційне відео з талановитими та співочими учнями. Адже близько місяця тому у своїй автівці Андрій зробив караоке. Встановив відповідну для того апаратуру. Співочі виконання знімає на відео і викладає в YouTube, де веде власний канал «CRAZYTAHO KARAOKЕ». Як виявилось, таке співочо-машинне ноу-хау довподоби і пасажирам та й самому водієві. Андрій щодня шукає нові таланти. Заспівати у таксі погодилася і наша місцева співачка 8-класниця Діана Бондарець. Дівчина проникливо та вправно заспівала композицію Vivienne Mort «Лети». 

Як розповіла нам педагог-організатор школи, де навчається Діана Тетяна Зоря, їхня учениця — переможець багатьох пісенних не тільки обласних, а й міжнародних конкурсів.

— До нас приїхав Андрій і запропонував взяти участь в проекті, — каже пані Тетяна. — Діана погодилася. На даний момент це все. А на пісенний батл ми хочемо викликати другу школу. Також в планах відзняти кліп зі вчителями. Але про це потім, не хочу забігати наперед.

Відео дня

У розмові з засновником караоке-таксі Андрієм, стало відомо — якщо Діана набере більше 100 лайків, то є задумка влаштувати між козятинськими школами співочий батл. Третя школа проти другої.

— Я шкільний фотограф. А музику люблю, я нею займався, — розповідає Андрій. — Планував зробити проект. Мені було цікаво наскільки це відео зацікавить публіку. Найперше серед учнів. Виступ Діани набрав лайки, бо це дуже круте відео. Дівчинка надзвичайно талановита. Батл мав відбутися зі школою №2. Але вони відмовилися від участі. Щось там в них не склалось. Хоча ми обговорювали це з організаторами. Та це неважливо. Може так статися, що ми виставимо Діану проти вінницької школи. І якщо я знайду якогось учня достойного, то це буде батл Вінниця-Козятин. А ще наперед анонсую відео на каналі з козятинськими вчителями.

Сама ж учасниця мотиваційного відео приємно здивована увагою преси та шанувальників її творчості. Співати для неї — одне задоволення. Бо на сцені виступає з 4 років. Діана навчається в 7 класі козятинської музичної школи. Володіє сильним голосом. За плечима безліч дипломів та нагород. За словами дівчинки, останнім її співочим досягненням є гран-прі. Виступала у Вінниці на всеукраїнському фестивалі творчості та таланту «Крок до мрії». 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up