Біля газконтори собаку збила машина

Біля газконтори собаку збила машина
Песика збила машина неподалік цієї зупинки. Фото - аерозйомка Google
  • На жаль, врятувати тварину не змогли.

Цей випадок трапився у переддень Святого Миколая, 18 грудня. На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» зателефонувала наша читачка Олена. Стурбованим голосом жінка розповіла, що на вулиці Довженка, неподалік газконтори машина збила собаку. На щастя, тварина виявилася живою. Але вона травмувалася так сильно, що не могла піднятися. Лише жалісливо скавучала, з надією, що хтось із людей її помітить і допоможе.

Через те, що тварина не могла встати, наша читачка спершу подумала, що у неї зламані задні лапи. Коли Олена нам це розповіла, ми одразу ж зателефонували до зоозахисниці Людмили Швець. Вона — член громадської організації «Захист тварин «Сіромашка». Разом з іншими дівчатами Людмила допомагає безпритульним тваринам.

Ми розповіли зоозахисниці про ситуацію, що сталася на вулиці Довженка. Дали їй контактний номер Олени, яка телефонувала до нас в редакцію. Після розмови з нашою читачкою Людмила поїхала на місце, де збили собаку. Тварину привезли до ветеринара. Спеціаліст оглянув чотирилапу красуню. За попереднім висновком лікаря, перелому не було. Але тварина отримала струс мозку. Їй давали ліки.

Відео дня

Зоозахисники назвали її Умкою, тому що у собачки біла шерсть. Чекали, що вона одужає. Та сталося неминуче. На жаль, за два дні Умки не стало. Про це нам повідомила Людмила Швець у середу, 23 грудня.

— Вона навіть не пискнула, що щось, можливо, не так. Вона і хвостиком махала. Ми зробили все, що від нас залежало. Саша (ветеринар — авт.) проколов. Вона лежала. Не їла, водичку пила, мисочка біля неї стояла. Але ми собі думали, що вона все ж таки очапає, — розповідає Людмила, не стримуючи сліз.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алена Михайловская

    Комашечка 😭 спи спокойно 😭🐶🐶🐶
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up