Біля магазину «Рошен» на Соборній оголені феміністки спалили «трамвайчик». Є відео

Біля магазину «Рошен» на Соборній оголені феміністки спалили «трамвайчик». Є відео

Вночі, 14 листопада напівгола активістка Фемен влаштувала пожежу біля «президентського» магазину  

Сьогодні, 14 листопада, в Вінниці біля центрального магазину «Рошен», що на Соборній, представниці скандального руху Femen підпалили макет трамваю.

Про це вони самі написали кілька годин потому на своїй сторінці у Фейсбук. 

Метою акції стало нещодавне викриття фінансовий афер про угоди і схеми збагачення представників влади і бізнесменів.

Відео дня

У документах, які мають назву «райські докумени», був згаданий і президент України Петро Порошенко. Це і обурило феміністок.

«У лігві звіра – місті Вінниця, біля головного магазину «Рошен» сталося прикре загоряння декоративного трамвайного вагона. Відповідальність за піроакцію взяла на себе секстремістське угруповання FEMEN. Приводом для акції послугували чергові викриття фінансових афер шоколадного бариги Петра Олексійовича, пов'язаних із публікацією «райських документів». Нехай горить трамвай подібно вогненній колісниці назавжди віднесе Порошенка туди, де немає ані високих податків, ані війни, ані злиднів, ані українців, які так ненависні шоколадному барону», – йдеться на сторінці Femen.

У поліції нам повідомили, що було відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство). Покарання за такі злочини від 3 до 7 років ув'язнення. 

Обережно, у відео є ненормативна лексика!


(Доповнюється)

Фото NEWSru

Михайло КУРДЮКОВ

P.S. 

Анна Олійник 

#vinpolice Сьогодні у Києві працівниками вінницької поліції було затримано 25-річну особу, яка підозрюється у вчиненні хуліганських дій та підпалі фотолокації у центрі м. Вінниці. Наразі вирішуються питання про оголошення їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство) та обранні міри запобіжного заходу на період досудового розслідування.
За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років ув’язнення.
Нагадаємо, що сьогодні вночі у Вінниці було вчинено цинічний злочин – спалено улюблену вінничанами та, особливо дітьми, фотолокацію у вигляді декоративного трамвайчика.
Відділ комунікації поліції Вінниччини

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Bogdan Hutornoy

    просто создайте отряд из добровольцев , которым можно будет делать все что угодно, и вот выйдут эти шкуры ночью жечь вагончик или еще что то, а добровольцы поймают их отпиздят до полусмерти и тогда уже точно никто такой хуйней заниматься не будет ) или тех же вандалов рисующих хуйню  на домах(не относиться к рилли уличному искусству)именно пиздюлинами и запугиванием , только этим можно убрать все преступления  ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up