Біля військових складів роблять могильник

Біля військових складів роблять могильник

Екскурсія з позитивом та негативом

На гарячу лінію газети”RIA-Козятин повідомили, що між військовою частиною і переїздом, що на село Козятин, невідомі вивезли залишки внутрощів тваринного походження.

 

Лебедям влаштували годівниці

Відео дня

Журналісти побували на місці події. Почався наш маршрут з вулиці Незалежності в сторону села Козятина. Біля ставу, що в селі Козятині, недалеко від сільради були приємно вражені обізнаністю наших громадян. Вони зі знанням справи підкормлюють  лебедів на цьому ставку. Шматків хліба на воду вже ніхто не кидає, а стоять мисочки над водою з зерном кукурудзи і пшениці. Браво любителям природи.

 

Героїв забули

Дорогою, яка проходить біля храму московської церкви, водії починають грішити — дорожнє покриття таке, що згадують не тільки чужу маму. На алеї Слави — крім рідних давно вже нікого не було. Тут зворушують землю тільки кроти. Героїв, які там лежать, не слід забувати: прапор пошматований вітром давно нікого не турбує.

Трохи далі на краю дороги лежали мішки з домашніми відходами. Водій, який вивіз те сміття автівкою, на транспортний засіб кошти знайшов, а от за вивіз сміття коштів у нього немає. А може в деяких місцях Козятинського району вивіз побутового сміття на місцевому рівні не продумано?

Не далеко від переїзду є ще одна ділянка дороги, де пішохід може обігнати транспортний засіб. А ще в таких місцях водії часто згадують владу.

 

Викидають на дорогу хліб і відходи “забійного” бізнесу

Біля самого переїзду лежать на землі куски хліба, ціну якому знає, на жаль, тільки старше покоління. Видно не для всіх вартість хлібини майже в десять гривень є високою. Значить живемо в достатку і на субсидіях?

Ось ми й на місці події. Тут висипали дві фури щось схожого на свіжий гній.Та виявляється вивезли те, що було в шлунках ще живих тварин. Разом з не переробленим тваринами кормом лежать хвости забитої худоби, куски целофану і залишків шерсті. Першу фуру викинули не далеко від колії. Мабуть, щоб був аромат пасажирам електричок? А другу полишили, щоб водії не дрімали, — біля дороги. Якби такий вантаж висипали біля чийогось городу, це була б подяка від господаря. А викинути ось так — не що інше, як злочин.

Скоїли його працівники одної із трьох Козятинських боєнь. Самий раз правоохоронцям і санітарним організаціям втрутитись в ситуацію.

 

В автобус на Кордишівку втиснутись важко

Не далеко від тунелю є два люки-близнюки. Їхня схожість полягає в тому, що на обох немає кришок. І це біля самісінької дороги.

Завершуючи рейд, ми звернули увагу на автобус, в який втискувались пасажири. Судячи з напису він мав курс на Кордишівку. Спостерігали 11 хвилин, як іде посадка. Питання: “Чому людина, яка платить за проїзд, лишається в автобусі гудзиків? І куди мають вміститися пасажири, які чекають на розвилці села Миколаївки? Чи є надія що частина пасажирів вийде по дорозі?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up