Бійці батальйону "Вінниця" присягнули на вірність народу України

Бійці батальйону "Вінниця" присягнули на вірність народу України
Батальйон особливого призначення «Вінниця» присягнув на вірність служіння Батьківщині та всьому українському народові

16 травня, бійці батальйону особливого призначення «Вінниця» склали присягу на вірність народові України. 
- У нас у всіх бойовий настрій, - говорив один із військових. – Війни ми не хочемо, але боротись будемо. 
У батальйоні є як і молоді хлопці, так і досвідчені офіцери. Офіцери розповідають про силу духу молоді, які з радістю навчаються новому й виявляють величезне бажання захищати свій народ. 


- Спектр нового підрозділу дуже широкий. Це військовий підрозділ. Нові обличчя та нова відповідальність, яка лягає на них, - розповів Олег Школьний. – Хлопці проходять всі ази міліцейської, а найголовніше військової підготовки, підготовки бойової, на стрільбах – все це покладає на них серйозні обов’язки та службу у цьому підрозділі. Вони робитимуть все задля забезпечення держави, безпеки населення та здоров’я нашого народу. 
Підрозділ забезпечили форменим одягом. Військовим подарували 200 комплектів одягу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up