Благочинний Православної церкви Козятинщини передав парафіянам благодійну допомогу

Благочинний Православної церкви Козятинщини передав парафіянам благодійну допомогу

У період від Дня святого Миколая до Різдва Христового існує традиція дарувати подарунки та робити справи милосердя.

  • У Козятинському благочинні на парафії сіл Непедівка та Залізничне настоятель цих парафій та благочинний Козятинського благочиння протоієрей Валерій Кушнір навідався в цей час до своїх немічних і стареньких парафіян, які потребують особливої уваги та опіки

По це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ).

Священник привітав прихожан з прийдешніми святами і разом з духовним благословенням передав подарунки з продуктами. Отець Валерій спілкувався зі старенькими, уважно розпитував про їхні нагальні духовні і мирські потреби і обіцяв і надалі навідуватися до них і надавати необхідну допомогу.

Відео дня

Нагадаємо:

Валерій Кушнір — новий благочинний Православної церкви України Козятинщини
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Онищенко

    Це стосується всіх попів УПЦ МП і аж ніяк не священослужителів ПЦУ.
  • Юрий Онищенко

    Я б хотів побачити, як би тебе, продажного попика з неканонічної в Україні церкви, зустріли в цих родинах? А то знайшов якусь стару бабуську, яка ні бе, ні в релігії, і піаришся на крові і пам*яті загиблих, вбивць яких освятив МП!
  • Юрий Онищенко

    А ти сходи до родин загиблих на Донбасі хоча б в районі і спочатку покажи ось ці ролики в ютюбі, а потім благочинствуй: https://www.youtube.com/watch?v=uMAKf0wCbY8; https://www.youtube.com/watch?v=uxSGXXMYe-k; https://www.youtube.com/watch?v=jhfov4IlHNU!

  • Юрий Онищенко

    Патріарх Варфоломій: "Нова автокефальна церква України є єдиною канонічною Православною Церквою на території Української Держави, та Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, має бути визнаний її канонічним Предстоятелем.

    З цієї причини Його Високопреосвященство Онуфрій вже не розглядається як канонічний митрополит Київський, а як ієрарх, що проживає в Києві."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up