Благодійний концерт став концертом-подякою

Благодійний концерт став концертом-подякою
Наталя та Валерій Венгровські, бабуся і дідусь маленького Сергійка, дякують козятинчанам за допомогу

Широкого розмаху набула акція по збору коштів на лікування маленькому козятинчанину

Кілька тижнів тому наша газета закликала земляків допомогти маленькому Сергійкові Венгровському. Малюку було необхідне вартісне лікування та операція за кордоном. Більше чотирьох місяців він перебував у клініці в Україні, переніс три операції. Хлопчику ще немає року, але навіть не усвідомлюючи того, він навчився боротися за життя.

Друзі Сергійкових батьків вирішили провести благодійний концерт, запросивши до участі в ньому талановиту козятинську молодь та відомого вже на всю Україну співака Олександра Онофрійчука.

Анонсований концерт відбувся в неділю, 4 березня, в міському будинку культури. Але ведуча ще на початку повідомила всім присутнім, що необхідну суму зібрали другого березня. Сергійко Венгровський разом з батьками вже перебуває в лікувальному закладі за кордоном. Концерт з об’явленого як благодійний став подякою всім небайдужим козятинчанам. На сцені та в глядацькій залі ніби пульсувало одне велике серце, яке об’єднало всіх надією і сподіваннями, що все буде добре.

Відео дня

Яскравими за сценографією, костюмами та музичним супроводом були танцювальні виступи різновікових колективів “Зорянка Арт”. Вдалим виявився дебют наймолодшого воркаут колективу “The Best”. Чарівний спів подарували наші голосисті дівчата Аліна Рудик і Віталіна Бальшанек.

“Зорянка Арт”  — виконує танець “Деревня”

 

Воркаут колектив “The Best”

“Зорянка Арт” — “Краковяк”

. “Зорянка Арт” — танець “Shake it off”

“Зорянка Арт” — “Flying Girls”

 

Найочікуванішою родзинкою програми звичайно став виступ Олександра Онофрійчука.

— Потрібно завжди допомагати людям, — сказав Саша. — Спасибі та низький уклін всім козятинчанам, які надали допомогу Сергійкові.

Олександр одразу погодився взяти участь у цьому концерті. Він з дитинства знає Сергія Венгровського-старшого, бо мешкали по сусідству. А однокласник Сергія, який зараз живе в Білорусі, присвятив вірші маленькому Сергійкові. Поки з екрана демонструвалися фото малюка і його батьків, зал із душевним щемом слухав ці рядки. Насамкінець на сцену піднялися найстарші Венгровські —  Наталя та Валерій — Сергійкові бабуся і дідусь. Не в силах стримати сльози, Наталя Євгеніївна низько вклонилася і подякувала всім козятинцям, які хто коштами, хто молитвою, хто порадою, хто добрим словом підтримали їх сім’ю.

— Я все життя живу в Козятині, — сказала пані Наталя, — але не думала, що рідне місто стане для мене родиною. Ми віримо, що всі разом врятуємо найменшенького онука Сергійка.

Козятин — місто невелике. В більшості своїй мешканці знають один одного. Як стало відомо, друзі, знайомі близькі і далекі, всі, хто знав раніше або тільки почув заклик допомогти родині Венгровських, масово відгукнулись. В школах проводилися учнівські благодійні ярмарки. І пересічні містяни, і більш заможніші направляли від себе допомогу.  

Леся Доценко

     

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up