Благоустірй по-козятинськи: одні садять квіти, інші — викрадають

Благоустірй по-козятинськи: одні садять квіти, інші — викрадають
  • У Козятині продовжують наводи квіткову красу. Так, днями рішенням виконавчого комітету ФОП Марії Мудрій надали дозвіл на благоустрій території біля магазину по вулиці Пилипа Орлика.
  • План благоустрою узгоджено з управлінням ЖКГ.
  • Тим часом камери спостереження зафіксували факт крадіжки квітів. Де крали — дивіться у матеріалі

Додамо, що  не всі козятинці цінять таку красу. Ми не одноразово повідомляли як з міських клумб повиривали квіти
Факт крадіжки повторився. Про це у ФБ пише Елена Шацкая

Відео дня

— Підприємець зафіксував на камеру, як виривають квіти біля магазину «Імперія» по вулиці Незалежності. Покладена гарна тротуарна плитка, висаджені квіти, посаджено дерево.Це з одного боку. А з другого- ось дивіться. Посеред білого дня вириває политі квіти. Побільше б камер, — пише вона.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Риа я твой рот ебал

    Только стоять с дубинками и бить по голове или штрафы минимум в 10 к

    Быдло  сплошное тут живет , с окрестных сел  (:
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up