Благоустрій на вулиці Грушевського ігнорує влада

Благоустрій на вулиці Грушевського ігнорує влада

Вода камінь точить

За вулицю Грушевського доводиться писати в кожному номері газети.

У редакцію “RIA-Козятин” знову завітали мешканці вулиці Грушевського. Вони повідомили, що ділянка дороги, прилеглої до їхніх помешкань, набула статусу непрохідної. Від тривалих дощів є ділянки дороги залиті водою від паркану до паркану. Обіцяла влада і відгрейдувати вулицю, і відсипати її. Обіцяла провести капітальний ремонт. Та далі обіцянок справа не доходить.

Відео дня

А це одна із центральних вулиць міста!

Розпач людей можна зрозуміти.

Не так давно за грунтово-відсипну ділянку дороги вулиці Грушевського ми повідомляли.

— Ви пишіть в кожному номері газети, — наголосив пан Віталій. — Нехай знають, що там живуть люди, які після дощу по вуха в болоті.

Прямо біля паркана знаходиться не замкнена електрощитова, в яку можуть залізти діти. На дроти електрощитової може потрапити струя води з-під коліс проїжджої машини.

Дійсно, центральна вулиця міста не повинна бути такою занедбаною. Також погоджуємось, що електрощитова повинна бути на замку. Та при перевірці виявили, що згадана щитова зачинена на замок тригранку. А от на земній криничці електрощитової відсутня кришка люка. Замість неї поклали скат легковушки. Якби та конструкція була там, де не ходять люди, то може хай би так вже й було. Мало в нашому місті із водостоків повиростало горіхів? І нічого. Хто потрапить туди, має шанс вибратись по дереву самотужки. Та карикатура, що на вулиці Грушевського, знаходиться прямо на тротуарі...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up