По Незалежності почали встановлювати знак «Я люблю Козятин», але до дощів не встигли

По Незалежності почали встановлювати знак «Я люблю Козятин», але до дощів не встигли
  • На перехресті вулиць Незалежності та Академіка Павлова місцеві підприємці облагороджують територію для майбутнього скверу. Роботи розпочались ще влітку. Вивезли землю, рочистили бур'яни та корчаки.
  • На етапі установки патріотичних літер «Я люблю Козятин», через дощі, роботи припинилися. В соцмережах серед містян це викликало шквал обговорень та навіть обурень. Що про це кажуть ініціатори благоустрою?

— Це забуте Богом і людьми місце ми вирішили облагородити, аби мешканці та гості Козятина мали свій затишний куточок. Адже для того, щоб відпочити та насолодитися красою, зробити яскраві фотосвітлини не обов'язково їхати в інше місто, —  розповідає Марія Мудра.  — Колись під час війни на цьому місці розривались авіаційні снаряди, від яких залишились двометрові воронки. Раніше в цій місцині стояли житлові будинки, де постійно стояла вода. Підлога і стіни були мокрими від вологи. З часом їх визнали непридатними для житла, а землю виставили на продаж.

За словами Марії вони придбали цю ділянку землі аби її окультурити та привести в порядок. Планували закінчити благоустрій раніше. Але на всі ці засипання та трамбування пішло багато часу. Почали виливати патріотичні літери  з бетону з логотипом «Я люблю Козятин». Але через дощі роботи припинилися. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up