Блискуча перемога «Колос Мрії»

Блискуча перемога «Колос Мрії»
  • Молодці! У третьому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі «Колос Мрія», Махнівка, на виїзді перемогли місцеву «Янтарочку» з Новояворівська, з рахунком 1:3. Спортсменки «Янтарочки» Яворівського району, що на Львівщині, декілька років є найнезручнішою командою в чемпіонаті для наших землячок. І ось довгоочікувана перемога

Незважаючи на те, що стиль гри обох команд відомий один одному, гра на стадіоні ім. Євгена Смука у місті Яворів почалася з розвідки. Хвилин 10 гості та господарі футбольного газону подій на полі не форсували. На 11-ій хвилині за порушення футбольних правил у ворота «Янтарочки» був призначений штрафний удар. Вирок взялася виконувати майстер стандартних положень Олена Сподинюк. Її удар з метрів тридцяти влучив у ціль. Повіши в рахунку, наші землячки заволоділи ініціативою більш впевнено. Вони, застосовуючи середній пас, використовували для атак всю ширину поля. «Янтарочка» - старожил в українському футболі, має в своєму складі досвідчених футболісток і до 32 хвилини гри вдало діяла в захисті власних воріт. На 33-ій хвилині індивідуальною грою відзначилась наша Віра Сапонюк. Після її удару в ближню дев’ятку, рахунок в матчі став 0:2. З таким рахунком дівчата пішли відпочивати.

У другому таймі, знаючи, що гру ще не зроблено, тренери поставили завдання забити третій м’яч. І через чотири хвилини, після поновлення гри, Анна Курдінінова виходить на побачення з голкіпером новояворівчанок Ірину Жукову. Ірина не залишила шансів стражу воріт «Янтарочки». І на табло загорілися 0:3.

Відео дня

Після забитого м’яча, колосянки збавили оберти, а господарі поля спробували налагодити гру в атаці. Відчувши, що суперник перехоплює ініціативу, наші дівчата знов перейшли на атакуючий футбол, включаючи гравців захисту. Але на 71 хвилині, захопившись атакою, махнівчанки прогавили швидку контратаку суперниць, і господарки поля рахунок скоротили.

Окрилена успіхом «Янтарочка» кинулась відігруватись, намагаючись скоротити рахунок до мінімуму. Футболістки грають у комбінаційний футбол, а їх тренери стають тактиками. Шляхом тактичних замін тренери не дали розбігтися команді суперника. Закінчилася гра з різницею в два м’ячі 1:3

Покидали наші землячки стадіон в Яворові під скандування фанів «Янтарочки» - молодці! Вони не були налаштовані проти своєї команди, вони подякували майстрам шкіряного м’яча за красиву гру.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up