Бог любить трійцю або третє пришестя будівельників до Білоцерківського мосту

Бог любить трійцю або третє пришестя будівельників до Білоцерківського мосту
  • Мостотрус. Що швидко робиться, те сліпим родиться. Так каже народна мудрість. Те саме можна сказати про Білоцерківській міст.

Закрили його на ремонт 18 вересня минулого року, здали в експлуатацію 29 квітня. Що було далі у нашій розповіді

До самої 44 метрової металевої конструкції у нас претензій поки що немає, хоча стояти на цій споруді під час проходження автівки ваговоза страшнувато. Як тільки фура заїжджає на міст, відчувається мостотрус. Мостобудівці, заспокоюють, кажуть, так повинно бути, то лише вібрація мосту на гумових подушках.

Відео дня

Будівельники фірми 112 Бровари планували здати міст в експлуатацію ударними темпами ще до Нового року, але підвела погода. Тож мостобудівці вирішили відновити ремонтні роботи, коли добре прогріється грунт. Тільки біда була в тому, що небесна канцелярія не давала того тепла до початку квітня.Тож відкриття мосту відтермінували до Великодніх свят. Сталось так, як спланували - 29 квітня сам губернатор Сергій Борзов очолив колону автівок ваговозів, які відкрили рух мостом.

Здана була в експлуатацію тільки проїжджа частина мосту. Для пішоходів покласти асфальт на пішохідні доріжки просто не встигли.

На початку травня будівельники дорожньої служби, які працювали в Козятині, були задіяні на ремонті траси через Махнівку, тож класти асфальт на пішохідні доріжки було нікому. Відновилися роботи на Білоцерківській трасі після того, як завершили ремонт дороги у Махнівці.

Тоді поклали асфальт на пішохідні доріжки, поставили бордюри в зоні водовідведення, нанесли дорожню розмітку. Єдине чого бракувало - це сходинок з поручнями з вулиці Олега Кошового на Білоцерківську трасу. За відсутність поручнів біля сходинок, які місцевий житель Максим назвав козятинським Еверестом, козятинчани стали писати в соцмережах. Чи то дорожники прочитали про свою роботу, чи дійсно вони стільки часу замовлення чекали. У будь-якому випадкуі бетонна конструкція з гніздами для поручнів, за словами дорожників, буде поставлена. На місці сходів подушки під каркас сходинок будівельники поставили в передостанній день липня.

Ще ми запитали у працівників дорожньої служби, чому в квітні вони не робили замовлення на сходинки і що сталося з тротуаром, який просів?

- Тоді фінансування не було, коли воно з’явилося – відразу й замовили і сходинки з поручнями і відбійники, які вчора, 29 липня ми поставили. З тротуаром через не ущільнений насип на пішохідній доріжці просів грунт. Це природне явище. Так, як є, не покинемо. Буде у вас дорога за сучасними стандартами, гарними сходинками, рівним асфальтом, красивими поручнями і відбійниками - запевнили будівельники, які вкатали насип тротуару багатонним катком.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Марина Щаблевская

    У нас інакше не може бути . Таких як наші дорожні соужби , горе среціалісти , мабуть ніде немає у світі 💪💪💪
  • Саня Найдюк

    Як це швидко? Він рік робився. Китайці такий міст поставили за два дня.
  • Микола Олександрович

    а колишній недоголова міста міхур прибіжить знову фоткатись?

    Svetlana Dedkovskaya reply Микола Олександрович

    Наверное новая мерша придёт

keyboard_arrow_up