Богатирем став Дмитро Савчук

Богатирем став Дмитро Савчук

На базі залізничного училища пройшли змагання силачів

У середу, 10 жовтня, в спортивному манежі Козятинського залізничного училища пройшли богатирські ігри. Присвячені вони були 140-ій річниці з дня заснування закладу та українському борцю — шестиразовому чемпіону світу Івану Піддубному.

У змаганнях богатирів взяли участь 10 спортсменів — учні училища.

Це Олег Стогній, Олександр Черевко, Петро Любчик, Олександр Стенічів, Богдан Іщук (група 28 ПМЕ- помічник машиніста електровоза), Дмитро Савчук (група 20 ПЕМ), Микола Брагін (група 103 ПМЕ), Олег Коваль, Олексій Кубальський (група 304 ПМЕ), Влад Близнюк (група 312 ЕМ - електромережі).

Відео дня

Почали турнір спортсмени-богатирі з жартівливого конкурсу під назвою “Пробіжка фермера”. Атлети долали дистанцію з балонами вагою 65 кг на кожну руку. Не менш захоплюючою для глядачів і виснажливою для строгменів була вправа №2. Колесо вагою 220 кг перекидали на кількість вдалих спроб.

Вправа №3 — “Біг з коромислом”. У конкурсі замість коромисла з водою була штанга вагою 120 кг.

Піся трьох силових вправ організатори богатирських ігор дали атлетам відпочити та провели конкурс під назвою “Повелитель води”. Заключався він в тому, хто скоріше  вип’є пляшку води.

Вправа №4 — тяга авто. Машину вагою 3,5 тонни потрібно було на швидкість протягнути дистанцією в 25 метрів. У цій вправі, крім сили спортсмена, неабияке значення мала вага атлета і взуття, в якому змагався богатир.

Підготували організатори богатирям і спортивно-розважальний конкурс під назвою “Пельмені мен”. З цим конкурсом впоралися всі учасники. На то вони й богатирі училища.

І в останній вправі “карусель” спортсмени ходили по колу, долаючи сектори дистанції.  

Після проведених п’яти вправ і двох конкурсів богатирем училища став Дмитро Савчук. Друге місце і срібну нагороду виборов Олег Стогній. Лауреатом бронзової нагороди став Петро Любчик.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up