Богдан Боровський про пошуки сина: «Я всю Деміївську обходив. Ніхто його не знає і не бачив»

Богдан Боровський про пошуки сина: «Я всю Деміївську обходив. Ніхто його не знає і не бачив»
  • Пошуки 23-річного козятинчанина Владислава Боровського тривають. Нагадаємо, що його контакт з рідними обірвався ще 10 січня. Батьки звернулися до правоохоронних органів із заявою про зникнення сина. Але, на жаль, поки що ніякої інформації про те, де він і що з ним, немає.

Як розповідала нам раніше мама Влада Світлана, вони з сином завжди були на зв'язку, не сварилися, все було добре. А потім він перестав відповідати на дзвінки і виходити на зв'язок. Хлопець живе у Козятині, але час від часу їздив до столиці на підробітки.  В помешканні, де мешкав Владислав, всі речі на місці, крім невеликого салатового рюкзака. А з документів — відсутній український паспорт.

Згодом до редакції звернувся і батько Владислава Богдан Боровський. Він стверджує, що теж докладає всіх зусиль, аби якнайшвидше побачити свою дитину.

Відео дня

— Я  22-го січня вже почав переживати і хотів вже тоді подати заяву про зникнення мого сина! Але мене відмовляли, говорили, що вже таке було, коли він зникав на 10 днів, — розповідає Богдан Боровський. — Правоохоронна система гнила, спекулюють на всьому, що може дати гарні плоди розслідування, тягнуть час. Склалося враження що вони когось прикривають і не зацікавлені в розслідуванні!

Відео надав батько Влада Богдан

За словами Богдана, Влад вів таємний спосіб життя та не все розказував. Частенько бував не на зв'язку. 

 

На наше запитання чи є у Влада друзі і що вони кажуть про його зникнення, Богдан відповів, що друзі, звісно, є, але також нічого не знають

— На жаль, в Києві я не знаю його друзів , — продовжує Богдан. — Я всю Деміївську  обходив (станція метро у Києві - прим. авт). Спілкувався з різною категорією людей,  але ніхто його не знає і не бачив. Останнім часом він жив на Теремках, ми знайшли у його речах чеки, які вказують на покупки з того району Києва. І знайомі Влада теж це підтверджують. Так що всі сліди зараз ведуть туди. Все могло статися, можливо він у дівчини. Але він би сказав мені це. Я все робив, щоб син був морально стійким та спортивним хлопцем! Благаю Бога, щоб він був живий і здоровий!

                                 Контактні телефони:

  093-40-60-604, 063-71-96-348, 063-15-73-988,  098-48-01-707
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up