Бродячі артисти-тварини стали нашими гостями

Бродячі артисти-тварини стали нашими гостями

На центральну площу нашого міста приїхав Київський цирк “Шапіто” з 1 та 2 квітня

Саме тільки на ці дні, згідно з об’явою в газеті, продавались квитки на шоу. Та цирк стояв на площі до середи, 5 квітня. Сам купол ніякої шкоди мешканцям міста Козятина не чинить. До учасників циркового програми ніяких питань не виникає. А от артисти, які стоять за куполом цирку, а саме тварини, викликають справедливе обурення мешканців міста.

По-перше, ці тварини, судячи з їхніх вм’ятих боків, стоять голодні. Це маленький коник поні, три рогатих цапи і декілька кізочок. Можливо, для виступаючих тварин також потрібна якась дієта? Та від аромату, який від них відходить, не скажеш, що ці тварини артисти.

Скориставшись гостинністю працівників міської адміністрації та міського будинку культури, циркачі випустили своє стадо прямо на площі. За декілька днів місце, де вони паслися, перетворилося на пустир. А коник поні ще й веселив дітей підлітків 10-12 років. Він, вигризаючи зелену травичку до коріння, час від часу нагадував, що він все-таки коник і не все в нього менших розмірів від звичайного коня.

Відео дня

Цирк поїде, а городяни деякий час будуть бачити на площі серед зеленої травички чорну затоптану пляму. Це не вандалізм, не диверсія. Це сліди від недавніх гостей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:57 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up