Бублик з бульбашкою узаконили рабство

Бублик з бульбашкою узаконили рабство

Мало того, за рахунок рабів утримують свої родини і не подавляться, а їх дружини та діти таким чином в шоколаді.

 

Так 1 грудня 2017 року приблизно в обід біля кочегарки училища розвантажились три фури лушпиння соняшника. Його спалюють в кочегарці училища.

За свідченнями партизан, директор училища Стецюк постійно бігає в кочегарку, домахується до кочегарів, щоб тримали температуру! А тачка лушпиння згорає за 10 секунд. Кочегари, як раби без заперечень, цілодобово перелопачують вручну за допомогою власного пердячого пару 150 кубів вологих вонючих відходів.

Спроба розговорити і отримати у кочегарів інформацію, як власне організована праця, результатів не дала. Але нам вдалось розговорити приближених осіб Бублика та Лівшиця.

Відео дня

Інформація нас жахає. Кочегари оформлені на роботі з окладом три тисячі чотириста гривен. Отримують на карточку. Мінусують 600 гривен, отож на руки 2800. Працюють цілу добу через двоє. Безжалісна експлуатація на грані життя та смерті. Суперечить здоровому глузду та закону України. Правового захисту не існує. Хоча є всі контролюючі органи влади, які самоусунулись від роботи, але чиновницькі оклади отримують.

На відео започаткування основ трегедії Козятина

\

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    Степан Хмара..

    Фактично. всі керівні посади держструктур в Україні зайняті агентами Ізраїлю і Кремля, тому нас обкрадають і знищують. Ми живемо в окупації, але створюється ілюзія, що держава Українська і нібито керують нею і користуються її ресурсами Українці.

    Але де наші істинно націоанальние кадри? Їх виштовхують в інші країни, або знищують.

    Вподобай Типова Україна

    Типова Україна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up