Буде менше: змінять тариф на електроенергію для населення

Буде менше: змінять тариф на електроенергію для населення

Тариф на електроенергію для домогосподарств, які споживають менше 250 кВт на місяць, знижують до 1,44 грн за кВт/год. Для домогосподарств, які споживають понад 250 кВт-год на місяць, тарифи залишаються без змін на рівні 1,68 грн/кВт.
 

Нові правила запрацюють з 1 жовтня. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 11 серпня.

— Для більшості споживачів тариф на електрику взагалі стане нижче, ніж є зараз. Це близько 80 відсотків споживачів. Ті, хто споживає до 250 кіловатів/годин щомісячно, буде платити за базовим тарифом 1,44 грн. А от якщо є споживання обсягу понад 250 кіловатів/годин, то тариф залишиться такий, як зараз: 1,68 грн за кіловат/годину. Наразі всі домогосподарства незалежно від обсягу споживання платять 1,68 грн за 1 кіловат/годину, — написав у фейсбук Андрій Герус. — Це рішення — саме те, що потрібно. Президент говорив, що і при наявному тарифі 1,68 грн є люди, яким важко сплачувати рахунки за електрику. Тим більше, не могло бути і жодного підвищення тарифу.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up