Будуть і заморозки, і потепління: синоптик про погоду на найближчі дні

Будуть і заморозки, і потепління: синоптик про погоду на найближчі дні

Жовтнева погода вразить своєю різноманітністю. Очікуються і заморозки, і потепління
 

Завтра, 8 жовтня, в Україні буде холодно. Синоптик Наталіка Діденко зазначає, що вночі очікується 0-4 градуси морозу, на високогір'ї Карпат і нижче, протягом дня — максимально +7+12 градусів. А от опади в більшості областей України малоймовірні, лише на Харківщині та Луганщині пройдуть невеликі дощі.

Потепліє вже у неділя в Україні буде сонячною та теплою. Протягом дня +15+22 градуси, на північному сході +12+16 градусів. — Потепління розпочнеться вже в середу, поступово, не без дощів у середині тижня. Неділя в Україні буде сонячною та теплою. Протягом дня +15+22 градуси, на північному сході +12+16 градусів.

— Будемо радіти сонцю та теплу, — додає Діденко.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up