Бути спонсором - не подвиг

Бути спонсором - не подвиг

Відповідь підприємцю, що роздавав спортсменам солодко-кислі яблука

Недавно в нашому місті відбувся спортивний захід для дітей. Під час його висвітлення в пресі в редакцію нашої газети зателефонували організатори того ж заходу. У телефонній розмові був натяк на те, що в статті обов’язково повинні бути відзначені по призвіщах спонсори, які пригостили спортсменів солодощами та фруктами.

З цього приводу мені пригадався анекдот з комуністичного минулого. На одному з сільських з’їздів виступає оратор. Він роздає компліменти своїм односельцям, хто щось зробив для громади і кого підвищили по службі. Тут голос з президії: “Миколо, за мене, за мене щось приємне скажи!” Тут оратор і видав. Каже: “А яких висот досяг наш парторг раніше, всі ви знаєте, це був перший злодій на селі, а тепер його місце тільки в президії”. Звичайно, злодій-парторг з анекдоту не йде в ніякі порівняння щодо підприємців, які пригостили спортсменів. Та й думаю, що спонсори, принісши той дарунок, не ставили ціль бути відомими в пресі. Тому що не завжди бажання штучної похвали приводить до позитивного результату.

У нашому випадку, як в анекдоті з парторгом, міг спрацювати зворотній ефект. Роздані дітям фрукти, що мали привабливий вид, не були за оцінкою окремих спортсменів бездоганними за смаковими якостями. Вийшло, як вийшло.

Відео дня

Як кажуть, дарованому коню в зуби не заглядають. Тому в статті краще було обмежитись окремою фразою про дарунок спонсора, ніж описувати про солодко-кислі яблука. Що ми й зробили.

Бути спонсором - не подвиг. Подвиг, це самі діти-спортсмени, їхні батьки і тренери. Тренер та спортсмен спільними зусиллями досягають результату. Тож саме їм — спортсменам відведена ключова роль. Несправедливо буде, упом’янувши імена спонсорів, не відмітити тих платників податків, хто наповнює бюджет міста. Звідки виділяються кошти спортивним організаціям для будівель спортивних майданчиків чи бігових доріжок. За них ми мало що знаємо, вони перерахували кошти і залишаються в тіні. Але ж вони є! Ми тільки знаємо чиновників, які за бюджетні кошти приходять перерізати яскраву стрічку якоїсь споруди

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up