Бутси на цвях вішати рано - створили команду «Моноліт» для футболістів-ветеранів

Бутси на цвях вішати рано - створили команду «Моноліт» для футболістів-ветеранів
Команда Моноліт Козятин— Ветерани
  • Недавно ФК «Моноліт» створив ФК клуб «Ветеран Козятин», у складі, якого будуть грати ветерани колишнього Козятинського району і міста Козятин. Ветеранський ФК вже виступає в чемпіонаті Житомирської області групи південь.
  • Про чемпіонат і які команди там гратимуть нам розповіли начальник команди «Моноліт» Геннадій Ткачук та голова міської федерації футболу Олександр Шевчук

— Геннадій Васильович розкажіть, яка основна мета створення в Козятині ФК «Моноліт» 40+ і які козятинські футболісти там гратимуть?

— Сорокарічні футболісти також люблять футбол, як люблять його молоді футболісти. Тільки за фізичними даними вони вже не можуть грати в такій команді як «Моноліт» «Моноліт» — це команда, якої в Козятині ще не було. Але вікові футболісти не спортсмени-пенсіонери і не мають бажання йти з футболу. Житомиряни створили чемпіонат ветеранів, в якому, крім нас бере участь ще 12 футбольних клубів.

У складі ФК «Моноліт» буде грати весь керівний склад основної команди, а також голова міської федерації Олександр Шевчук, такі знані ветерани футболу, як Володимир Божко, Дмитро Шутов, Володимир Тучак, Ігор Шевчук, Дмитро Липський, Іван Ромашкан, Іван Боршуляк, Юрій Мосюйда, Віктор Сослюк.

Відео дня

Інша ціль такого чемпіонату забрати любителів спорту на стадіон від комп’ютеріві та з місць оманливого відпочинку.

Володимир Тучак віддав націлену передачу на партнера

— Олександр Петрович, розкажіть, які команди беруть участь в чемпіонаті і які спортивні колективи Житомирщини будуть гостями в Козятині?

— В сезоні 2021 змагатимуться 13 команд, які розділені на Північ: — це ФК Радомишль «Колос» Радогоща, «Вручий» Овруч,» Граніт» Черняхів, ФСК Іршанськ, «Авангард» Малин «Колос» Путиловичі. Південь: «Полісся» Житомир, «Фанат» Пулими, «Ветеран» Коростишів, ФК Попільня,»Моноліт» Козятин, «Керамік» Баранівка.

— З «Керамікою» на виїзді ви вже зіграли. Кого прийматимите на стадіоні Локомотив наступної неділі 30 травня і якщо ми не помиляємося гра має відбутися об 11-ій ранку?

—Так, на виїзді зіграли тільки, на жаль, в тому матчі з рівними шансами на успіх поступилися з рахунком 2:1. В домашній зустрічі будемо зустрічатися з «Ветераном» з Коростишева, -.сказав Олександр Шевчук

Гру в Баранівці ми дивилися у відеозапису. Ветерани «Моноліта» виглядали технічнішими, від команди суперника. Тільки в спорті іноді кращий той, кому посміхається фортуна. До рефері претензій ніяких. В епізоді з пенальті чіткої відповіді немає, то гравець зіграв рукою, чи то м’яч знайшов руку футболіста. Арбітр вирішив, що то була гра рукою і призначив 11 метровий у ворота «Моноліта».

Днем раніше були зіграні три матчі у вищій лізі обласної першості. «Моноліт» у виїзному матчі переміг аутсайдера чемпіонату «Поділля» Крижопіль з рахунком 3:4. На 26 хвилині того матчу козятинчани вели з рахунком 0:3 та примудрилися дати можливість господарям поля зрівняти рахунок. Та все ж під кінець зустрічі козятинська команда здобула перемогу з рахунком 3:4.

 

Гаряче було «Променю» на рідному стадіоні. У їхні ворота влетіло 7 м’ячів від команди з Орлівки. Глухівчани забили 2 голи у відповідь. Ця поразка наших земляків перемістила їх на четверте місце в турнірній таблиці. Їх обійшли «Біофарм» з Літина забивши 4 сухі м’ячі «Авангарду» з Ладижина

Геннадій Ткачук: «Які ще здобутки нам треба показати?»
В фіналі за кубковий трофей зіграють «Моноліт» та «Факел»
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Valentina Chornenkaya

    Успіхів команді та наполегливості.
  • Геннадий Ткачук

    Монолит всех победит
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up