Бюджет району отримає додатково 25 тисяч державних коштів

Бюджет району отримає додатково 25 тисяч державних коштів
  • Кабінет Міністрів України розблокував постанову 500-р про розподіл коштів з державного бюджету місцевим для соціально-економічного розвитку.
  • На що будуть спрямовані бюджетні кошти у Козятині та районі — читайте у нашому матеріалі.
     

Про те, що Кабмін «розморозив» бюджетні кошти, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Facebook.

«Ця постанова важлива для місцевого самоврядування, тому що вона дає можливість завершити об’єкти, робота над якими була розпочата. Я вже розповідав про недобудований корпус гімназії з басейном у Прилуках. Там 90 % (!) готовності. І місцева влада не може його закінчити, тому що Кабмін заморозив проплати», — йдеться у дописі.

Відео дня

 

Чиновник також виклав посилання на документ, у якому вказано, на які саме об’єкти скільки коштів мають виділити з державного бюджету. Згідно з документом, бюджет міста додаткових коштів не отримає. Бюджет району отримає 25 тисяч гривень. Кошти спрямують на придбання звукопідсилювальної техніки для клубу у селі Дубові Махаринці.

«Замороженими» залишаються кошти для придбання:

  • дитячого спортивно-ігрового майданчика для школи № 2 (було передбачено 50 тисяч гривень);
  • гімнастичного килимка та інвентарю для дитячої юнацько-спортивної школи (із 55 тисяч виділили лише 13 900 гривень);
  • стоматологічних установок та масляного компресора для Стоматологічної поліклініки (із запланованих 100 тисяч виділили 38 700);
  • будівництва водогону у селі Пустоха (планувалося виділити 100 тисяч);
  • а також придбання одягу для сцени будинку культури села Михайлин та звукопідсилюючої апаратури для низки клубів у районі.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up