Чемпіонат області з футзалу серед ветеранів. Як виступили козятинські команди?

Чемпіонат області з футзалу серед ветеранів. Як виступили козятинські команди?
  • В неділю, 3 березня, в містах Вінничини розпочався чемпіонат області з міні-футболу.
  • В ньому взяли участь чоловіки, кому виповнилося 40 і більше років.

На першому етапі всі учасники чемпіонату були розбиті на групи по три колективи в кожній. Один з таких міні-турнірів пройшов в манежі Козятинського залізничного училища.

До господарів майданчика паркетних футболістів козятинського «Моноліта» приїхали гості. Це команди «Лука» з Вінницького району та «Патріот ПСВ» з Вінниці.

Першими на спортивний майданчик вийшли гравці «Моноліта» та «Луки». В цьому поєдинку була зафіксована переконлива перемога козятинської команди. Вони в ворота свого суперника відгрузили 7 сухих м’ячів. Тож в підсумку 7:0.

Відео дня

В наступній грі зустрілися «Лука» та «Патріот ПСВ» Подвійна назва міського клубу пов’язана з тим, що «Патріот ПСВ» укомплектований гравцями Вінниці та Могилів-Подільського. В цій зустрічі сильнішими були майстри зимового футболу з «Патріот ПСВ». Вони переграли ветеранів «Луки» з рахунком 9:3.

В заключній грі відбіркового туру футболісти «Моноліта» грали з «Патріотом». Обидві команди вже забронювали вихід до наступного раунду чемпіонату. Тому гравці провели той мачт в тренувальному стилі. Козятинськи футболісти перевірили свій резерв. А гості провели гру більш організовано. Вони перемогли козятинців з рахунком 6:0.

За регламентом чемпіонату в першому турі немає команди, яка вилітає з розіграшу за трофей. Тож в наступний раунд крокують всі три команди козятинського туру.

Дивіться про темі фоторепортаж: Турнір ветеранів
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up