Через півтора року після ремонту вулиця Рєпіна стала «болотною»

Через півтора року після ремонту вулиця Рєпіна стала «болотною»
  • Вулицю Рєпіна, скільки пам’ятаю, висипали мешканці вулиці за власний кошт чи підприємець, який їздив донедавна своєю автівкою.
  • Та все ж в позаминулому році сільська рада виділила 200 тисяч бюджетних коштів на поточний ремонт дороги.

Дорожня служба, яка виграла тендер, завезла на дорогу каміння. Перші фури щебню висипали в середині серпня позаминулого року. А першого вересня того ж року відремонтованою вулицею вже йшли школярі до школи. Тільки недовго раділи діти. З першими дощами на дорозі почали з’являтися калюжі і дорога втратила привабливий вигляд.

На весну минулого року дорога була не гіршою, ніж до ремонту. Так, були на вулиці калюжі, але їх можна було без проблем обійти.

В цьому році ми спостерігали як вчителі школи № 9 йшли вулицею «болотною». Йшли повільно, зі швидкістю черепахи. Кому ж хочеться на зупинку автобуса прийти в брудному  взутті?

Відео дня

А все тому, що дорожня служба підсипала дорогу з порушеннями стандарту. Водовідведення не зробили, не пройшлися по розгорнутому щебню катком, а гранвідсів, яким присипали щебінь, при першому дощу зайняв місце між щебенем, утворюючи впадини на дорозі. 

Ще скоріш за все зекономили на матеріалах. Ми не переймалися скільки з точністю пішло матеріалу на дорогу. Тільки поверховий підрахунок показав, що на вулицю Рєпіна було засипано 111 плюс 42 купки довезеного щебню приблизно трьох-чотирьох тон. Серед тих 153 куп каміння були купки, ніби щебінь туди кравчучкою возили, але і їх порахуємо як чотиритонні. Ціна щебню в 2018 році була не 240 гривень за тонну, та й при таких розкладах виходить економія грошей.

Ми не кидаємо камінчик на адресу Козятинської сільської ради. Вони виділили достатньо коштів на дорогу. До них тільки одне питання: де вони такого підрядника знайшли? 

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лілія Українець

    Це ще нормально. А от вулицю Київську варто перейменувати у Провальну.  По ній вже й ходити вночі страшно. Машиною вже не проїдеш, А човном ще не пропливеш  . Почекаємо дощів...
  • Руслан Левицький

    Де це є ця рєпіна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up