Через поширення Ковіду у Козятині скасували рейси для пільговиків: які ще ввели карантинні обмеження?

Через поширення Ковіду у Козятині скасували рейси для пільговиків: які ще ввели карантинні обмеження?
  • З вівторка, 16 березня, у козятинській громаді тимчасово скасовуються рейси пільгового проїзду. Тобто, не ходитиме автобус під номером №1.
  • Таке рішення прийняли на засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причина – стрімке зростання хворих на коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, за даними козятинського відділу лабораторних досліджень станом на ранок 15 березня на Козятинщині кількість хворих за минулу вихідні зросла на + 70 осіб. Загальна кількість хворих на коронавірус козятинчан з початку пандемії — 1728 осіб

Як відомо, маршрутом №1 здебільшого користуються містяни похилого віку, що у найбільшій групі ризику. Рейси пільгового проїзду скасовані з 16 березня і до окремого рішення комісії.

Також з метою зменшення контактів найбільш вразливої до коронавірусу вікової групи – старше 60 років, власникам закладів торговельного і побутового обслуговування та населенню територіальної громади рекомендовано наступні години відвідування магазинів:

Відео дня
  • – вікова група 60 років і старші – з 08.00 год. до 12.00 год.;
  • – вікова група до 59 років – з 12.00 год. до 24.00 год.

Крім того, з 16 березня, починаючи з 8 год., перевірки дотримання протиепідемічних карантинних заходів в громадському транспорті, закладах громадського харчування, ринках, об’єктах торговельного і побутового обслуговування здійснюватиме чотири спільні рейдові групи, до якої увійшли по одному працівнику поліції, управління Держпродспоживслужби, управління ЖКГ та представнику підприємців.

— З огляду на стрімке поширення небезпечної хвороби на теренах Козятинської міської ТГ, було прийнято рішення про ведення нових карантинних обмежень. Протокол із рішенням комісії з ТЕБ та НС додається, — йдеться на сайті козятинської ТГ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up