Чергова нічия “Моноліту”

Чергова нічия “Моноліту”

У суботу, 10 листопада, футболісти козятинського “Моноліту” грали в Томашполі з командою “Томашпіль”.

Це був другий поєдинок цих команд в кубковому протистоянні. Гра закінчилася з рахунком 0:0. Як відомо, перша зустріч у Козятині минулого місяця також завершилась миром 1:1. М’яч, забитий на полі суперника, дав можливість пробитися у 1/4 фіналу кубка гравцям “Томашполя”. А козятинські спортсмени припинили змагання за футбольний трофей.

Щодо самої гри у відповідь, так вона проходила на важкому полі. Звичайно, воно було однаковим для обох команд, тільки футболісти “Томашполя” до нього більше пристосовані. Плюс неймовірне везіння під час гри дало команді господарів несподіваний результат. Каркас воріт томашпольців спортсмени “Моноліту” обстукали м’ячем з усіх боків. Тільки за дивним збігом обставин м’яч у ворота  так і не потрапив.

Уже стало традицією, що останнім часом козятинського футболіста за щось  видаляють з поля. Не була винятком і кубкова зустріч. Олександра Гребініка зупинили не за футбольними правилами. Свисток судді промовчав. Замість призначення пенальті червона карточка Олександру за незгоду з рішенням рефері. Можна нарікати на арбітраж. Та коли під егідою УЕФа є судді, які призначають пенальті за те, що гравець впав від того, що ногою зарився в землю? Як ми можемо сприймати суддівство обласного рівня?

Відео дня

Гра в Томашполі довела, що в кубкових зустрічах слабких суперників не буває. А козятинські футболісти вибули з розіграшу тому, що на власному полі недооцінили суперника.     

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Не справедливість, як завжди!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up