В ЦРЛ четверо хворих та вісім осіб з підозрою на COVID-19

В ЦРЛ четверо хворих та вісім осіб з підозрою на COVID-19
  • В Козятинську центральну лікарню привозять з підозрою на коронавірус з Погрибищанського, Вінницького, Оратівського, Ілінецького районів.

За повідомленням завідувача міськрайонного відділу лабораторних досліджень Леоніда Ящука станом на ранок 22 червня на Козятинщині зафіксовані лабораторно підтверджених 22 випадки коронавірусної інфекції. За вихідні додалися двоє хворих —  це один житель міста Козятина та мешканець Самгородка, який спочатку лікувався дома, а потім його перевели на стаціонарне лікування.

З власних джерел нам стало відомо, що в Козятинську центральну лікарню привозять з підозрою на коронавірус з Погребищанського, Вінницького, Оратівського, Ілінецького районів. Станом на ранок понеділка 22 червня в ЦРЛ перебуває 4 особи, в яких лабораторно підтверджений коронавірусна інфекція і 8 осіб з підозрою на цей недуг, які чекають на результати ПЛР-тестів. 

Як повідомляють журналісти телеканалу ВІТА, які поспілкувалися з пацієнтами Вінницької клінічної лікарні №1 хворі на коронавірус пані Тетяна та Леонід через журналістів закликають вінничан берегтися.

Відео дня

— В самому інфекційному відділенні лікарні на 9 ліжок припадає 11 важкохворих пацієнтів. COVID-19 якого немає таки є, — кажуть важкохворі пацієнти Вінницької лікарні.

Нагадаємо:

Коронавірус: в Україні плюс 681, на Вінниччині— плюс 13
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Татьяна Дулецкая

    Не брехня.
  • Татьяна Дулецкая

    Нехай Юрчишин у Хмільнику лікує
  • Татьяна Дулецкая

    Везуть у терапевтичне відділення
  • Валентина Токарчук

    Брехня, по всіх країнах дурять людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up