Чи можна буде запускати феєрверки на Новий рік? Поліцейські дали роз’яснення

Чи можна буде запускати феєрверки на Новий рік? Поліцейські дали роз’яснення
  • Про обмеження в користуванні піротехнікою дали роз’яснення в поліції.
  • Також пояснили, чи забороняється салютувати і запускати феєрверки під час воєнного стану.
  • Зараз Вінницька область живе в режимі воєнного стану — з посиленим патрулюванням на вулицях, блок-постами на в’їздах в місто, зі службою силовиків у посиленому режимі.

Особливий період тимчасовий, але його можуть продовжити й на новорічні свята. В поліції ж кажуть, що вони в будь-якому випадку в святкові дні будуть працювати так само — в посиленому режимі несення служби. Паралельно, як і щороку, поліцейські почали перевірки продавців піротехніки на предмет продажу несертифікованих феєрверків, салютів, петард.

— Обмеження є і вони зайди були, — говорить про піротехіку заступник начальника відділу слідчого управління Нацполіцїі Сергій Возний.

Зараз перевіряються пункти продажу, ліцензії, з вільного обігу піротехніку будемо вилучати і порушників притягувати до відповідальності. За словами начальниці відділу комунікацій обласної поліції Анни Олійник, вінничанам варто знати, що купувати неліцензовану піротехнічну продукцію небезпечно. Її коментар про правила безпеки під час запуску феєрверків дивіться на відео нижче.

Відео дня

А чи можна буде салютувати чи запускати новорічні феєрверки під час воєнного стану, пояснила Альона Вотякова з управління патрульної поліції:

— В умовах військового положення є рекомендації не застосовувати піротехнічні засоби для того, щоб не робити більшої напруги. Але це тільки рекомендації. Вони не носять обов’язкового характеру. Також сподіваємося, що військовий стан закінчиться скоро, і Новий рік у нас буде, як завжди

Наталія Гончарук

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Виктор Ставничий

    воєнний стан закінчується 26-го грудня об 14-й годині.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up