Чи на місці міський голова Козятина?

Чи на місці міський голова Козятина?
  • Містом стали ширитися чутки. Одні кажуть, що міського голову Козятина затримали на кордоні з Україною, інші стверджують, що очільниця громади взагалі потрапила до лікарні у Вінниці з тілесними ушкодженнями.
  • Чи відповідає ця інформація дійсності — з’ясували наші журналісти

Останні кілька днів на слуху чи не всього Козятина одна й та ж тема — міського голову Тетяну Єрмолаєву начебто затримали при спробі перетнути кордон України. Деякі навіть стверджують, що очільниця громади мала при собі кругленьку суму — мільйон доларів США. Деякі кажуть, що міського голову затримали в аеропорту. Інші стверджують, ніби-то Тетяну Єрмолаєву навіть побили і з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні у Вінниці. Про це говорять різні люди, різних спеціальностей у різних місцях — на роботі, в перукарні, в магазині. Навіть журналісти нашого видання у понеділок, 6 лютого отримали численні дзвінки від мешканців міста, які запитували, чи це правда.

Ми б не розвивали цю тему, якби вона не набула широкого розголосу. Та позаяк чутки ширяться містом ледь не зі швидкістю світла, вирішили перевірити, чи відповідають вони дійсності.

У понеділок, 6 лютого на офіційній сторінці Козятинського міського голови опублікували допис у Фейсбук про те, що очільниця громади провела робочу нараду за участю начальника управління житлово-комунального господарства Івана Вовкодава, директора комунального підприємства «Чисте місто«Володимира Добржанського та фахівців цих підрозділів. Це саме той день, коли до нас телефонували, і запитували, чи чутки про те, що Тетяну Єрмолаєву затримали на кордоні і побили, правда. Пост з’явився на сторінці міського голови о 22:42, а до допису прикріпили фотографію, на якій Тетяна Єрмолаєва у своєму кабінеті разом із начальником управління ЖКГ та директором «Чистого міста».

Відео дня

Вранці наступного дня, тобто у вівторок, 7 лютого ми пішли до міської ради, аби пересвідчитися, чи міський голова є на своєму робочому місці. У приймальні нам сказали, що Тетяна Єрмолаєва у своєму кабінеті, але проводить нараду. Тож нам довелося трохи почекати. Під час короткої перерви, коли міський голова вийшла з кабінету, нам вдалося взяти коментар із цього приводу. Одразу зауважимо, жодних слідів від тілесних ушкоджень на обличчі ми не побачили.

— Я на місці, щодня ходжу на роботу, — каже Тетяна Єрмолаєва. — Позаминулого тижня я не була у Козятині протягом трьох днів, тому що у мене була відпустка. Офіційно вона тривала чотири дні і почалася у вівторок, але того дня я вийшла на роботу. Фактично мене не було в місті протягом трьох днів — у середу, четвер та п’ятницю. Ми їздили до родичів, відвідали кілька областей — Житомирську, Рівненську та Львівську. Я взяла коротку чотириденну відпустку, тому що від початку оголошення воєнного стану я була без відпустки.

Тож, як бачимо, чутки виявилися неправдою. Наостанок вкотре нагадаємо — довіряйте лише інформації з перевірених джерел.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Galina Galina

    Це мрія місцян,щоб вже десь ділась
  • Читач65

    Лиха сорочка з плоту не щезне
  • Ira Melnyk

    Ще не було жодного міського голови, про якого б не ширилися містом чутки. Одному нерухомість в Ізраїлі приписували, іншому будинок в Закарпатті... Але жоден мер за такий порівняно короткий термін керівництва не досягав такого індексу людської ненависті, як нинішня. Тому люди й пліткують, мріючи, щоб їх слова матеріалізувалися. Сьогодні чула ще одну версію, що Єрмолаєву з посади звільнило її партійне керівництво))) Одним словом, докерувалася.
  • Читач42

    Ви серйозно, пішли в міську раду щоб спитати чи правда те,що ви самі називаєте плітками.Журналістика вищого рівня. Що б робили як би не Фейсбук?Ви самі щось можете зробити?Питань більше ніяких не має?!!!

keyboard_arrow_up