Чи відкриють медпункт в селищі Залізничне?

Чи відкриють медпункт в селищі Залізничне?
Медпункт у Залізничному закритий майже пів року. Досі шукають фахівця
  • З жовтня у Залізничному не працює медпункт. Мешканці містечка хочуть через ЗМІ достукатися до влади і пояснити, в яких умовах живуть після закриття медпункту. Вони написали листа у редакцію «RIA Козятин», розповіла про ситуацію й мешканка Залізничного Тамара Шепелева.

– У нас велика кількість населення, близько 1100 дорослих, якщо не рахувати дітей. Більше половини – пенсіонери, – розповідає жінка. – В Залізничному вже була подібна ситуація у 2015 році. Тоді закрили медпункт, який більш 50 років працював на благо людей. Ми звернулися до вашого видання і після публікації в газеті медпункт відкрили. Допоможіть ще раз.

Тамара Шепелева розповіла, що у Залізничне приїжджав щотижня на три години лікар Віталій Булега. Коли пацієнтів побільшало, він став приїжджати двічі на тиждень.  

Відео дня

– Брав  з собою медсестру і роботи вистачало обом медикам, – розповідає жінка. – Але, на жаль, наш лікар захворів на онко, та за деякий час помер. Відтоді медичний заклад на Залізничному знов зачинений. Не приїжджає в медпункт Залізничного й медсестра, яка приїздила разом з лікарем. Коли медпункт працював, надавав велику допомогу мешканцям Залізничного — медики ходили на виклики, пацієнти отримували потрібні, прописані лікарем ін’єкції. Немає в Залізничному і аптеки. Тож купувати ліки доводиться в Козятині, – завершила свою розповідь пані Тамара.  

З питанням щодо медпункту у Залізничному ми звернулися до міського голови Тетяни Єрмолаєвої.

– Ми тільки нещодавно знайшли лікаря на місце Віталія Булеги, але за рядом об’єктивних причин він не може приїздити в Залізничне. В найкоротший термін спробуємо у Залізничне знайти фельдшера, – сказала міська очільниця.

Козятин продовжує боротьбу за ФАПи та амбулаторії

На Козятинщині ФАПи закривати не будуть

Усі медичні заклади сіл нашої ОТГ в руках іншої громади
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up