Чим запам'яталися вам попередні мери Козятина? (ОПИТУВАННЯ)

Чим запам'яталися вам попередні мери Козятина? (ОПИТУВАННЯ)
  • У цю суботу, 9 липня Козятину виповниться 148 років. Хочемо написати публікацію про трьох попередньо-діючих керманичів нашого славного міста — Висоцького, Гвелесіані, Пузиря.

За часів незалежної України Козятин мав трьох очільників міста. Це Михайло Висоцький, Олександр Гвелесіані та Олександр Пузир. Наші журналісти готують публікацію аби згадати, чим вони запам'яталися для козятинчан, які діяння за час їхньої каденції стали, так сказати, «родзинкою» при їхній владі.

Приєднуйтесь до обговорень в коментарях. Напишіть, будь ласка, який із мерів і чим запам’ятався вам. А ще пропонуємо взяти участь в опитуванні, хто з попередніх керманичів, на вашу думку, найбільше зробив для міста

Опитування

Хто з попередніх керманичів Козятина, на вашу думку, найбільше зробив для міста?

Відео дня

Читайте також:

«Світить» до 12 років тюрми: судять підприємця, що «головував» у ремонті Куликівського

Особливості вишивки Козятинщини

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (28)
  • Лясковець Юрій

    Не можна сміятися з міста , яке знаходиться в такому занедбаному стані. Вже стає соромно перед гостями , які мають бажання ознайомитися з містом.Таким опитуванням тільки викликаєте гнів. За період радянщини місто було розбудовано нікчемно , без врахування архітектури та норм будівництва. Нажаль, вже під час незалежності,  місто не отримало значних змін , крім поодиноких об'єктів , які не змінили загальної картини міста. Можна весь час вихваляти " зруйнований дім" , але він від цього краще не стане.Багато часу втрачено, місто потребує комплексного та бистрого підходу в його капітальній розбудови, по усіх видах, хоча би після війни.
  • Читач47

    Ніф-ніф, Наф-наф і Нуф-нуф! а оце четверте ну ні в які ворота, запороти все за що братись, це вміти потрібно, а корупція у всіх як друга Мама!
  • Oksana Kolomiyets

    нажаль ніякої розбудови міста не відбулось,як писали попередні учасники групи.Розграбування і все.Місто вмирає😢Це помітно,коли приїздиш час від часу в Козятин.Крім базару і торгових центрів і вийти нікуди.Стадіон,починаючи від входу хочеться обняти і плакати.Вхід в бувший будинок піонерів в непристойному стані.
    Один садочок навпроти кінотеатру( не відомо чи працює) можна оглядати з приємною посмішкою.Тільки чого варто те,що багато швидких поїздів не зупиняється на нашому,колись,важливому залізничному вузлі.
    А те,що продали,звання районного центру,ВЗАГАЛІ ПРОБАЧИТИ НЕ МОЖЛИВО😡👎
  • Наталья Ладнюк

    Крадії всі.

keyboard_arrow_up