Чия краща та смачніша: в училищі кондитери змагалися у конкурсі «Мій великодній кекс»

Чия краща та смачніша: в училищі кондитери змагалися у конкурсі «Мій великодній кекс»

У козятинському залізничному училищі підбили підсумки конкурс серед здобувачів з професії «Кондитер» «Мій великодній кекс»

Як йдеться на офіційній сторінці закладу, напередодні Великодніх свят учні груп Козятинського училища №№ 26, 202, 6 та 322 з професії «Кондитер» в рамках професійного тижня брали участь у конкурсі «Мій великодній кекс» у дистанційному форматі, так як були карантинні обмеження щодо відвідування занять.

Спочатку із здобувачами освіти провели теоретичний тур у формі тестових питань на знання технології виготовлення виробів із дріжджового тіста та вимог до якості. А потім, разом з майстрами учні почали практично працювати, аби виконати конкурсні завдання відповідно до умов конкурсу. — — — Роботи учнів оцінювалися за готовим кондитерським виробом, якістю оздоблення та за описом технологічної карти для приготування творчих конкурсних робіт, враховувався творчий підхід та використання традиційних родинних рецептів. Членами журі даного професійного конкурсу були оцінені роботи учнів з кожної групи, як теоретичного так і практичного турів, — пишуть на сторінці Козятинське МВПУЗТ

Відео дня

Результати конкурсУ:

  • І місце: Борова Тетяна ( група 322), Макогон Тетяна (група 202); Мельничук Аліна (група 6)
  • ІІ місце: Поліщук Денис (група 322), Карпусь Тетяна (група 6), Кухарець Сніжана (група 202);
  • ІІІ місце: Рибак Людмила (група 322), Даневська Ольга (група 6);
  • ІУ місце: Остапська Аліна (група 322), Хомутовська Наталія (група 202), Діана Хоченкова (група 26); Найда Євгеній (група 6).

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up