Чоловік викинувся з вікна лікарні, а хлопець у навушниках потрапив під колеса вагона із сортувальної гірки...

Чоловік викинувся з вікна лікарні, а хлопець у навушниках потрапив під колеса вагона із сортувальної гірки...

Кримінальна хроніка

18 жовтня

Поліцію повідомили про те, що на вулиці Куликівського ріжуть дерева.

З центрального кладовища викрали металеву огорожу.

Відео дня

 

19 жовтня

У козятинчанина з автомобіля викрали сумку з документами, мобільний телефон і 500 гривень.

У Титусівці з літньої кухні поцупили газову плиту, балон і металобрухт.

А в селі Козятин з підсобного приміщення вкрали два велосипеди “Україна”.

 

20 жовтня

На “Хитрому” базарі на Земляка з жінкою за горіхи, які вона здала на 350 гривень, розрахувалися сувенірними купюрами.

На Білоцерківській зупинили автомобіль “Ауді”, яким керував 40-річний козятинчанин з ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження медичної експертизи він відмовився. При огляді автомобіля було виявлено і вилучено два шприци з залишками темно-коричневої рідини.

Чергова швидкої медичної допомоги повідомила поліцію, що в травматологічне відділення ЦРЛ госпіталізували 47-річного жителя Бродецького. За його словами, травми спричинив сусід.

У приймальне відділення ЦРЛ з термічними опіками 1-2 ступеня правої руки та спини доставили 2-річного жителя Марківців. Проводиться перевірка.

На вулиці Підгорбунського зупинили автомобіль ВАЗ, яким керував 34-річний козятинчанин. При огляді автомобіля виявили та вилучили згорток фольги, в якому була суміш білого кольору, 10 головок маку та суха подрібнена конопля.

У Михайлині виявили труп 49-річного чоловіка. При житті він зловживав алкогольними напоями.

На вулиці Куликівського зупинили мопед “Альфа”, яким керував 20-річний козятинчанин. При поверхневому огляді в правій кишені куртки у нього виявили та вилучили паперовий згорток з коноплею.

 

21 жовтня

У Журбинцях зламали замок на гаража і поцупили бензопилу, інструменти та металобрухт вагою 40 кілограмів.

Поліцію повідомили про те, що на під’їзді до села Махаринці невідомі на автомобілі ВАЗ ріжуть дерева.

 

22 жовтня

Зі складського приміщення на вулиці Довженка поцупили два циркулярні насоси.

У козятинчанина з кладовки вкрали мішок картоплі.

 

23 жовтня

У селі Козятин з території домоволодіння вкрали два велосипеди і мотокосу.

А з розташованої в тому ж селі станції “Lifecell” з контейнера поцупили 8 акумуляторних батарей.

З вікна неврологічного відділення Козятинської ЦРЛ, яке розташоване на 4-му поверсі, викинувся 54-річний житель Титусівки. Він був госпіталізований 21 жовтня з розладами психіки та поведінки внаслідок вживання алкоголю.

У Одеському парку на залізничному переході 23-річного козятинчанина збив вагон, який спускався з сортувальної гірки. Хлопець йшов у навушниках і не почув наближення небезпеки. Йому розчавило ліву ступню і травмувало голінь. З травматичним шоком юнака госпіталізували в ЦРЛ.  

24 жовтня

У приймальне відділення Козятинської ЦРЛ зі струсом головного мозку звернулась козятинчанка. Поліція встановила, що 30-річний житель нашого міста, коли їхав на автомобілі вулицею Матросова, зачепив дзеркалом потерпілу, яка йшла по узбіччі в попутному напрямку. Засвідчено, що водій не був в стані алкогольного сп’яніння.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування проекту «Пліч-о-пліч» photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up