Чоловік з ножем, наркомани, шахраї та крадії на залізниці: куди ще викликали козятинську поліцію?

Чоловік з ножем, наркомани, шахраї та крадії на залізниці: куди ще викликали козятинську поліцію?

Кримінальна хроніка тижня (з 14 по 23 березня)

У неділю, 14 березня до поліції повідомили, що у Вовчинцях під час відпрацювання у місцевого жителя виявили наркотичну речовину канабіс. Вага — приблизно 10-15 грамів

У понеділок, 15 березня, сестринівчанин виявив про крадіжку домашніх речей. Злочинець пробрався у будинок та викрав бензопилу, алюмінієві каструлі, миски, мотори з холодильників, станок для гостріння ножів. Цього ж дня до поліції звернувся козятинчанин. Чоловік повідомив — що ще в серпні минулого року шахрайським шляхом хтось заволодів його грошовими коштами в сумі 15000 гривень. А також надійшла заява від директора "Управляючої компанії" про те , що в ході проведення інвентаризації майна підприємства встановили нестачу деякого майна.

У середу, 17 березня у Козятині при виїзді з ДЕПО затримали особу з дизельним паливом. Про крадіжку пального до поліції повідомив працівник ВОХР. Цього ж дня машиніст електропоїда Козятин-Шепетівка виявив крадіжку двох сидінь в вагоні. 

Відео дня

У п’ятницю, 19 березня в ході проведення обшуку в рамках кримінального провадження  в селі Козятин поліцейські виявили та вилучили паперову коробку з рослинами конопель вагою близько 300 грам.

У суботу, 20 березня до поліції надійшов рапорт від інспектора сектору реагування патрульної поліції — в ході відпрацювання спрямованого на виявлення крадіжок на залізниці затримали особу, яка перевозила латунні сепаратори підшипника колісної пари в кількості 8 штук. За поясненнями крадія, вони з території вагонного депо станції Козятин. А в Дубових Махаринцях цього дня невідомі викрали із двору будинку вулика. 

Не обійшлося і без шахраїв. Із кредитної картки козятинчанина через спеціальну програму зняли кошти у сумі 31 тисяча гривень. Цього ж дня гроші вкрали в ще однієї мешканки Козятина. Жінка повідомила, що невідома їй особа шахрайським шляхом через мережу інтернет з належного їй електронного гаманця заволоділа коштами в сумі більше 27-ох тисяч гривень.

У неділю, 21 березня в ході несення служби поліцейськими на залізничному вокзалі виявили чоловіка, який при собі має предмет схожий на ніж. А мешканець Жежелева звернувся до поліції з заявою — близько 2-х років тому один із місцевих жителів вчинив розпусні дії відносно його малолітньої доньки. А саме поблизу місцевої річки чоловік роздягав її та фотографував. Підозрюваного допитали ат вилучили його мобільні телефони. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.156 КК України (розбещення неповнолітніх).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    мусора не люди, їх не повинно існувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up