Чоловіку стало зле у центрі міста. Швидка приїхала аж через 15 хвилин

Чоловіку стало зле у центрі міста. Швидка приїхала аж через 15 хвилин
  • Інцидент трапився неподалік Центральної районної лікарні.

Цей випадок трапився вранці у суботу, 22 травня, навпроти дев’ятиповерхівки на Героїв Майдану, 9. Мешканці будинку помітили чоловіка, що лежав під лавкою навпроти колишнього магазину «АВ техніка».

Самісінький центр міста, поруч відділення «Ощадбанку», яке у суботу працює. Тож те, що чоловікові стало зле, бачило багато людей. Більшість із них просто проходили повз, навіть не звертаючи уваги. Деякі зупинялися, підходили ближче, але потім далі йшли у своїх справах.

Відео дня

Один з мешканців багатоповерхівки, вийшовши на балкон, побачив, що чоловік лежить під лавкою і не рухається. Він взяв телефон і набрав екстрену службу.

— Спершу я потрапив до МНСників, — розповідає козятинчани Андрій. — Вони сказали, що це не до них і перенаправили мене на екстрену допомогу.

Проблема у тому, що раніше коли набирали швидку, потрапляли одразу до козятинських диспетчерів. Нині виклик централізовано отримує Вінниця, яка лише потім передає інформацію на Козятин, і то лише в тому випадку, якщо у Вінниці вирішать, що швидку варто посилати на виклик.

— На швидкій підняли слухавку, я сказав, що чоловікові стало зле, сказав адресу, — продовжує наш співрозмовник. — Вони сказали, щоб я вийшов і подивився, чи подає цей чоловік ознаки життя і лише після цього вони будуть приймати рішення — чи відправляти бригаду чи ні. І кинули слухавку.

Андрій зателефонував до швидкої о 9:50. За кілька хвилин жінка проходила повз і теж побачила цього чоловіка, якому стало погано. Вона так само дістала телефон і стала телефонувати до швидкої.

Швидкої все не було, а чоловікові, на вигляд, ставало гірше. Його почало підкидати, а обличчя посиніло. Нарешті швидка приїхала, аж через 15 хвилин після дзвінка Андрія.

Медики поклали чоловіка на ноші, занесли до машини екстреної допомоги і повезли на «чисте» приймальне відділення Центральної районної лікарні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (16)
  • Татьяна Буряченко Нижник

    Винна не швидка, а людська байдужість! На жаль це хвороба нашого часу!
  • Олена Романюк

    Добре говорити сидіти на а балконі і фотографувати,а зійти і подивитися що слабо,якщо ви такий душевний,не потрібно гадити швидку,то на балконі сидіти і дивитися як чоловікові зле є совість,сядьте на день та швидку і покатайтеся потім і мова пропаде Не по людські якості поступаєте в швидкій теж працюють люди,а то що ви фотографували на це є закон,почитайте,а потім будите думати фотографувати чи ні!
  • Марина Стеценко-Ясинская

    Просто єах
  • Інна Свінціцька

    Ну це смішно, чому винна швидка, можливо вони були на іншому виклику, де не змогли швидко приїхати! Якщо ви бачили, що лежить людина, без ознак життя, щей через дорогу лікарня, невже не можна було підійти до ЦРЛ та попросити про допомогу медиків та не чекати приїзд швидкої, такі всі розумні!!!

    Раиса Мельницкая reply Інна Свінціцька

    Інна Свінціцька Було би смішно,як би не було так сумно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up