Чому до 21 години в Махнівській сільраді в неділю горить світло в бухгалтерії та секретаря?

Чому до 21 години в Махнівській сільраді в неділю горить світло в бухгалтерії та секретаря?
Фото з сайту райради

На минулому тижні наша публікація (Махнівсько-Жежелівська трагедія Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/mahnivsko-zhezhelivska-tragediya-10592541.html ) про смерть жінки викликала інтерес у громади, але найбільше - переляк у чиновників високого рівня. В число таких входить дві голови — рда та райради.

 

(фото з сайту райради)

 

Що кидається в очі — вказані особи провели нараду, до якої залучилися прокурор, начальник поліції і начальник СБУ та голови сільрад.

Відео дня

Вони заявили, що газета викривила факти.  Але по факту — підтвердили, що державна чиновницька рать Козятинського району розписалась  в своїй бездарності і злочинній діяльності, що спричинила смерть. Наша публікація придала розголосу злочинну ситуацію з ненаданням медичної допомоги соціально незахищеної жінки з Жежелева.

А що утаємничили чиновники і не дали оцінки своїм діям? Та як їм її дати? Це всерівно, що подати явку з повинною у вчиненні злочину і сісти в тюрму. І є за що. Навіть школяр з аналітичним складом розуму повідає наступне

Цільові кошти для медицини з державного бюджету в значній сумі прераховувались і освоювались організацією, яка не має ліцензії на право надання медичної допомоги. Значить не має статуту, штатного розкладу. Тут цілий перелік інших підстав, чому гроші з бюджету ні за яких обставин не мали б потрапити на фіктивну лікарню, яка де юре не існує. Цього достатньо, щоб перші особи сіли в тюрму та на довго.

Питання, хто їм пред’явить звинувачення? Хто проведе досудове дослідження? В межах району, я Вам скажу, ніхто. Ну немає тут таких чиновників. Вірніше, посади є, люди зарплатню отримують, але вони не вчинять жодних дій.

Сьгодні для всіх вихідний. І тільки в Махнівській сільраді горить світло. Є всі підстави вважати, що перероблюються фінансові  документи з метою знищення доказів.

І ще одне. Не знаю, як кваліфікувати останню новину, до чого віднести — до позитиву, чи негативу — але в Жежелеві ніби призначили на півставки сімейного лікаря після смерті жінки. До речі, кошти виділені на всю ставку. Такий переляканий підхід можна назвати: “допоможе, як припарка мертвому”.





 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    на фото №1 мафік в центрі, збоку оркуша та загородюк. це означає, що оркуша підстилка мафіка, дресирований песок на побігушках  у мафіка . Майданний деятель , хрін йому в зуби.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up