Чому котельня на території міської лікарні турбує мешканців вулиці Склярова

Чому котельня на території міської лікарні турбує мешканців вулиці Склярова

В середу 28 листопада на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала мешканка вулиці Склярова.

Вона повідомила, що з труби котельні, яка обігріває міську лікарню, вилітають частинки сажі. Сажі в повітрі стільки, що немає чим дихати сказала вона. Інформація, яку надала наша співрозмовниця, відповідала дійсності. На снігу виднілися плями чорного кольору. Самі люди, кого ми зустріли, скаржились, що не можна на дворі повісити випрану білизну. Дійсно, для господинь немає кращої погоди для прання білизни в зимку, як морозець в сонячну погоду.

Кореспондент нашого видання, розгорнувши сніг зробив висновок, що сажа на снігу не якась природна аномалія, а викиди саме з труби згаданої котельні. І чим ближче до самої котельні, тим глибше сажа занурилась в сніг. На території міської лікарні в самих забруднених місцях вона сягала до 15 мм.

Відео дня

Щоб з’ясувати обставини, по якій причини вилітає сажа з труби, журналіст пішов до котельні. Те, що він там побачив, так і хочеться сказати, як так можна. Умови праці в цій котельні, мабуть, навмисно передбачені, щоб працівник котельні не те що не заснув на роботі, а навіть не присів під час робочого процесу.

Котельня це сильно сказано. Котел загорожений на дворі з усіх сторін в дірках, от і вся котельня. Працівнику котельні, що здійснює опалення, мерзнути ніколи. Він кожні 12-15 хвилин закидає паливо в топку. Правда, саме паливо паливом важко назвати, скоріше це щось схоже на перегній на город. На питання, чи є в котельні краще паливо на випадок морозів, наш співрозмовник відповів “Казали, що заготовляють дрова’. А поки дров немає, середня температура води в котлі даної котельні 61 з плюсом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up