Чому масово розрахувалися учителі Кордишівської школи?

Чому масово розрахувалися учителі Кордишівської школи?

За рік роботи директором школи Левицька Наталя Олексіївна показала себе як монстр. Про навчання наших дітей не дбає, а дбає, як побільше заробити собі медалей.

Принижує і обзиває не тільки учнів, а й працівників. Кожен з учнів їй не підходить, та й не підходять техпрацівники. Протягом серпня розрахувалися вчителі з досвідом Марина Бойко, Михайло Олексюк, Валерій Бобрівський, Наталя Козачук, Наталя Ляхта, Юлія Сергієнко, Руслан Монорик, Тетяна Василишина.

Вигнала просто з роботи, бо їй не догодила, завгоспа школи Тетяну Сухопару, працівників кухні, трьох технічок. А коли з працівниками кухні з'ясовувала стосунки, кинула ножем. Діти не хочуть йти в школу. Учителів заставляє, щоб збирали гроші на ремонт школи (з батьків учнів 1-4 класів збирали по 300 та  600 грн). Серед нас є такі батьки, які не спроможні здати гроші, але з нас вимагали: “Де хочте знайдіть, але здайте”.

У школі не читається фізика, хімія, трудове навчання, музичне мистецтво, зарубіжна.

Відео дня

Як дальше має працювати школа? Нас дуже турбує. Адже школа — це храм науки, де дітки мають навчатися, а не дім розборок.

Батьки: всього 14 підписів

Коментар начальника районного управління освіти Аліни Діденко щодо Кордишівської школи
https://koziatyn.info/Podii/komentar-nachalnika-rayonnogo-upravlinnya-osviti-alini-didenko-10722948.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наталія

    Я пропрацювала у Кордишівській  школі 6 років))))Під керівництвом Наталії Олексіївни Левицької нажаль всього рік. Але за цей рік можу впевнено сказати,що Наталія Олексіївна дуже чуйний,справедливий та працьовитий керівник.Вона змогла згрупувати колектив як у робочій атмосфері та і у виховній роботі. Ми разом з колективом побували на різний цікавих екскурсіях,які залишаться у приємних спогадом у кожного.Під  керівництвом  Наталії Олексіївни хочеться працювати та здобувати ще більших висот. Дійсно, як сказано у статті "Заробити медалей" але не собі а на благо школи))))Я можу із впевненістю сказати,що протягом року школа піднялася на хороший рівень завдяки керівництву,вчителям і звичайно учням.Як би Наталія Олексіївна принижувала учнів як це сказано у статті ,то вони б не мали  бажання брати участь у конкурсах,олімпіадах. Але вони із задоволенням це роблять. Це не перша стаття, у якій обливають брудом Кордишівську школи......А вчителі,які звільнилися,то у кожного дійсно своя вагома причина.Я одна із них,і коли я йшла звільнятися(то я 100 разів подумала) тому що не хотіла залишати прекрасний колектив та керівництво,яке завжди із чуйністю та розімінням ставиться до твоїх особистих роблем.Але "Це життя" і у кожного є свої цілі,мрії і не завжди є можливість їх реалізувати ,тому і доводиться залишати їх...Наталія Олексіївна прекрасний наставник до якої потрібно рівнятися та брати приклад,а не поливати брудом. І я впевнена,що та людина,яка це робить просто "ЗАЗДРИТЬ"......Бажаю Кордишівській школі процвітати та здобувати перемоги у змаганнях та олімпіадах,а керівництву та колективу терпіння,наснаги та процвітання)))))))Р.S. Наталія Козачук

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/komentar-nachalnika-rayonnogo-upravlinnya-osviti-alini-didenko-10722948.html#page_comments

  • Аліса Мельничук

    Шановні, задумайтесь, чи варто розповсюджувати брехливу неперевірену інформацію, адже за наклеп існує відповідна стаття Кримінального кодексу України. Не забувайте, що нас оточують різні  люди, які завтра можуть облити брудом і вас.
  • Сергій

    Порівняно з бившою директрісою Зорук Галиною Іванівною ,нинішній директор Наталія Олексіївна просто ангел. А то був настоящий диктатор в неї не то що вчителі тікали хоч про це чомусь не писали а й учні тікали з 9го класу, при ні в 9 та 10 класах училось по одному учню. А що до Михайла Олексюка, зятя бившої директриси, то він пішов директором до Флорянівської школи а комусь дуже хочеться щоб він очолив Кордишівську.

    Валентина Кесарчук-Шуляк reply Сергій

    Сказано просто супер,а чому неназвуть тих батьків що підписалися,адже коли були загальні збори всі були задоволені і з ремонтом і з усім,нехай скажуть причини звільнення вчителів.А розборки якщо були то не при дітях як робила це колишня директор Зорук Г І .Можливо і небуло всіх вчителів одну неділю ,але на сьогодні всі предмети читаються без винятку.Наталля Олексіївна молодець,Ви супер.
  • Сергій

    Зорук успокойся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up