Чому не всі вулиці Козятина освітлюються

Чому не всі вулиці Козятина освітлюються
  • Коли кореспонденти газети “RIA-Козятин” проводять рейд містом, нерідко козятинчани звертаються до представників преси, щоб ми висвітлили в пресі їхню проблему. Зокрема, мешканці вулиць Матросова та Івана Франка скаржаться, що їх вулиці не освітлюються.

 Ми перевірили ці та прилеглі до них вулиці і з’ясували, що на Матросова немає освітлення на перехресті з вулицею Сагайдачного, тому що ліхтар ЛЕД енергетики зняли і більше не ставили. Не було освітлення від Сагайдачного  до Сербіна. У районі вулиці Франка також немає світла. Запитуємо двох перехожих, коли на їхній вулиці не стало освітлення? 

– Уже десь  з місяць, – каже молодший, який представився Володимиром.

– Ні, Володя, тижнів зо три, – сказав інший.

Відео дня

Щоб з’ясувати, з якої причини пропадає освітлення на другорядних вулицях і чому  немає освітлення на вулиці Франка майже місяць, ми звернулися в ЖКГ.

Прокоментував ситуацію начальник житлово-комунального господарства Євген Малащук. 

– З освітленням є декілька факторів. Вулиця Франка не освітлюється через пошкоджений трансформатор. На частині вулиці Білоцерківській автівкою було обірвано кусок дроту. Можу запевнити громадян, що до Дня міста, можливо навіть раніше, освітлення буде на всіх лініях, де воно було припинене і не було пов’язано з штучним відключенням, – підсумував начальник ЖКГ.      



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up