Чому ветерани «Моноліта» перестали бути монолітною командою

Чому ветерани «Моноліта» перестали бути монолітною командою

В неділю, 3-го жовтня на стадіоні Локомотив відбулася футбольна зустріч між командами ветеранів Козятинського «Моноліта» та «Авангарда» з Малина. Це була гра 5-го туру фінальної шістки чемпіонату Житомирської області серед ветеранів 40+.

Наша команда програла з рахунком 0:2. Причину поразки у команді знають. Чому таке сталося? Це внутрішні розбірки команди. Ми констатуємо лише факти.

Футбольна історія знає випадки, коли якась команда за неспортивну поведінку на полі завершує гру у 8 польових гравців. Щоб покарати самих себе і розпочинали гру у 8 футболістів можна й не пригадати. Саме так було у нашому матчі.

Коли арбітр дав свисток, щоб команди вийшли на поле в козятинській команді налічувалося 8 футболістів.

Відео дня

Маючи в своєму активі на 3 футболісти більше гості затисли ветеранів «Моноліта» на їхній половині поля. Господарі не тільки стримували натиск авангардівців, а й тривалий час організовували контр гру. Відбившись намагалися шукати щастя біля воріт суперника. В такому ключі проходив майже весь перший тайм. Монолітовці навіть мали підстави на пробиття одинадцяти метрового, але арбітр в полі розцінив той епізод між футболістами чоловіками, як контактну боротьбу за м’яч між. Свисток рефері промовчав, а гості маючи в обоймі 6-х футболістів заміни понеслися вперед і відкрили рахунок. Як не повести в рахунку, коли по факту грають 17 проти 9-ти. Так за 10 хвилин від початку матчу на поле у «Моноліта» вийшов 9-й гравець. Десятий гравець в цей день був на роботі. Але він вийшов на зелений газон Стадіону Локомотив після того, як керівництво підприємства з розумінням віднеслося, що означає спортивний престиж міста і знайшовши працівнику футболісту заміну відпустили гравця. Він приїхав на гру велосипедом товариша по цеху.

Коли хвилинній стрілці залишилося зробити декілька обертів в Козятин приїхали троє вінницьких монолітовців. В секторі вболівальників козятинської команди спостерігалося пожвавлення. Казали лиж би в меншості ще раз не пропустити.

Другий тайм розпочався вже у повних складах. Тільки красиву гру ветерани «Моноліта» демонстрували епізодами. Тих хто розпочинав гру залишили сили ще в першому таймі. Була видна техніка гравців не було тільки швидкості від всієї команди. Як підсумок свіжіші фізично авангардівці ще раз розписалися у воротах нашої команди.

Саме ця гра була важливою з точки зору турнірної таблиці. Нічия з «Авангардом» гарантувала б козятинській команді бути в п’ятірці кращих команд чемпіонату. Перемога над «Авангардом» — командою яка до цього матчу протягом всього чемпіонату мало забивала давала шанс залишитися 4-ю командою турніру. Четвертою тому, що троє фаворитів чемпіонату два «Колоси» з Радогощі і Путиловичів та «Ветеран» Коростишева, які укомплектовані майстрами чемпіонату України в очковому доробку недосяжні для ФК Попільня, «Моноліта» та «Авангарда»

Програвши «Авангарду» з рахунком 0:2 тепер треба чекати останнього туру чемпіонату який відбудеться 10 жовтня. «Моноліт» буде гостювати в Путиловичах, ФК «Попільня» поміряється силами у Малині з місцевим «Авангардом», а «Ветеран» Коростишів візьме курс до «Колоса» з Радогощі. Після цих ігор буде відомо, яке підсумкове місце в турнірній таблиці займуть ветерани «Моноліта»

 В цілому команда ветеранів «Моноліта» на чемпіонаті виступила достойно. Завдяки їхній грі козятинські любителі футболу знов побачили легенд українського футболу Та, як кажуть в народі танцювали та не вклонилися. Останню гру на своєму полі вони провели безвідповідально. Причини чому так сталося забудуться. В історії козятинського футболу залишиться тільки результат. Ветерани «Моноліта» програли 0:2  команді міста Малина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up