Чомусики вітали мамів і бабусь з весною

Чомусики вітали мамів і бабусь з весною

У дошкільному відділені школи-інтернат гімназії імені Підгорбунського на початку березня в групі “чомусиків” маленькі дітлахи вітали матусь і бабусь

Слова привітання звучали від щирого серця з усмішкою на обличчі гарними писклявими голосками. Зал був прикрашений квітами, зробленими власноруч вихователями і вихованцями.

Діти розповідали вірші, співали, танцювали. На свято завітала “Весна”, яка дарувала квіти дівчаткам для таночка. Була і “Червона Шапочка”, яка йшла до бабусі, щоб привітати зі святом. І “Вовчик-братик”,  який хотів  цьому перешкодити. Казкові герої  допомагали “Червоній Шапочці”. А коли сіренький хотів з’їсти бабусю і онучку, то йому запропонували пироги, і він зрозумів, що вони смачніші.  

Було багато позитиву і радості того дня в актовій залі. Кожний з присутніх дорослих полинув у дитинство. У кінці виступу малюки подарували матусям поробки, які готували своїми рученятами.

Відео дня

Ірина СВІДЕРСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up