Чотири ночі козятинчанин сидів у засідці, на п’яту – городину украли

Чотири ночі козятинчанин сидів у засідці, на п’яту – городину украли
  • У редакцію газети «RIA-Козятин» звернулася козятинчанка Людмила.
  • Вона розповіла історію свого брата Миколи, який на масиві «Європейському» має земельну ділянку.

Минулого року з його городу непрохані гості забрали капусту. У цьому році вирвали кормовий буряк. 

– Дивує те, що обидва рази злодій забирає врожай на день раніше від збору городини господарем, – каже жінка.

З Паном Миколою поспілкувалися в телефонному режимі, домовились про зустріч на  земельній ділянці, яку він орендує на масиві «Європейському».

Відео дня

— Скільки парує землі. Якщо тримаєш господарство, бери ділянку землі, обробляй її і обов’язково щось вродить. Навіщо красти? – каже Микола.

– У поліцію зверталися? – запитали ми у козятинчанина.

— З такого приводу звертатися до поліції навіть трохи смішно. Я більше вірю в господню кару. Я настільки обурений, що зі злодієм міг би розібрався сам. Тільки не хочу гріха на душу брати. Щоб був впевнений, що торкнеться тільки його, жалю за таким у мене не було б. Я не можу допустити, щоб постраждала людина, яка мешкає з хапугою в одному будинку. Тому й надіюся на Божу кару.

– Ваша сестра розповідала, що вас часто обкрадають на тому городі.

— Так, у минулому році у мене була посаджена грядка капусти. Що не прийду на город, бачу, був злодій. Вирішив слідкувати за негідником. Чотири ночі чатував, нікого не було. Пятої ночі не ходив, думав, що вже ніхто не прийде. Ранком шостого дня поїхав вирізати капусту. Приїжджаю, а її там немає. Складається таке враження, що злодій мене знає. Тому що орієнтується, де я знахожусь. Коли я слідкую, він не йде, коли я вдома – краде.

Якщо крадій близький, чи дальній сусід, то мабуть знає, що Микола в минулому році поховав дружину, а цьогоріч переніс операцію. Як же красти в самотнього чоловіка, який живе з господарства? Щоб у злодія прокинулась совість, козятинчанин на городі поставив вивіску з написом про Божу кару.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наташа Ростова

    Вы конька-горбункп читали? Вот откуда ноги растут.
  • Я

    Родiчi, шукай у них дома....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up