Чотирнадцятилітні футболісти козятинських «Левів» зіграли з місцевим «Локомотивом»

Чотирнадцятилітні футболісти козятинських «Левів» зіграли з місцевим «Локомотивом»
  • Вихованці дитячого тренера Руслана Гуменюка мають бажання зіграти на чемпіонаті області. Свою готовність вони вирішили перевірити з командами, де грають дорослі майстри шкіряного м’яча.
  • Першим екзаменатором молодих талантів нашого міста стали гравці козятинського «Локомотива»

З самого початку гри впевнено заволоділи ініціативою гравці в темно синій формі футболісти «Локомотива». Вони на швидкості, короткими перепасовками чи грі в стінку, без проблем переходили на половину поля суперника. Тільки створювати небезпечні моменти команді залізничників біля воріт «Левів» не давала злагоджена оборона жовто синіх. В такому ключі проходив весь поєдинок — темно-сині атакували жовто-блакитні оборонялися і від оборони переходили в контратаки.

В такій тактиці першими добилися успіху вихованці дитячого тренера. Перехопивши м’яч на начальній стадії атаки «Локомотива», левенята вивели на ударну позицію Вадима Наліжитого, якому назустріч вибіг страж воріт темно синіх. Нападник «Левів» не наближаючись до голкіпера суперника підсік м’яч над воротарем і шкіряна кулька затріпотіла в сітці воріт правого верхнього кута.

Відео дня

«Леви» взяття воріт «Локомотива» відсвяткували без особливої радості. Зате фани жовто-блакитних, яких було на стадіоні значно більше ніж прихильників команди залізничників були в стані піднесення і вітали один одного декілька хвилин.

Команда тягового підприємства кинулись відіграватися та чуть не пропустили вдруге, врятував ситуацію голкіпер «Локомотива». А за декілька хвилин Віктор Обущак, арбітр матчу, дав свисток на завершення першого тайму.

В другій половині зустрічі «Леви» забили швидкий гол. Це Нікіта Ярош, скориставшись помилкою в захисті суперника, першим добрався до м’яча і послав його у ворота. Так рахунок в матчі став 2:0. Могли молодші збільшити рахунок в матчі. Тільки в одному епізоді нападник «Левів» змарнував момент в іншому небезпечному моменті вдало зіграв воротник «Локомотива»

Не забиваєш ти заб'ють тобі — таке футбольне правило.

При черговій атаці залізничників недалеко від карного майданчика чотирнадцятилітніх спортсменів жовто блакитні порушили правила. Суддя матчу призначив карний удар в сторону «Левів». Вирок, як пишуть в підручниках, виконав Сергій Ткач і рахунок став 1:2.

Під завісу матчу рахунок міг змінитися, як в одну, так і в іншу сторону. Фортуна була на боці футболістів з досвідом. Вони забили другий м’яч і зробили рахунок 2:2, що було справедливим підсумком матчу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up