COVID-19: скільки в області одужало людей та яка завантаженість в опорних лікарнях?

COVID-19: скільки в області одужало людей та яка завантаженість в опорних лікарнях?
  • Протягом минулої доби кількість вінничан, що одужали від коронавірусу, збільшилась на 31.
  • Загалом за весь період пандемії вже 618 людей побороли COVID-19. Про це повідомляє Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ.
  • У середньому на сьогодні в лікарнях області використовують 21,3% від загальної кількості ліжок, які призначались для коронавірусних хворих.

На Вінниччині кількість тих, хто одужав, складає більше половини усіх інфікованих. Серед одужалих є 45 дітей та 182 медичних працівника. За добу – 1 дитина та 9 медиків.

На 11-ту годину 2 червня досліджено 315 зразків матеріалів, і з них маємо 24 підтверджених випадки.

Нагадаємо, в однієї з пацієнток терапії козятинської ЦРЛ швидкий тест показав позитивний результат. Жінку перевели до інфекційного відділення. Відібрали аналізи на направили на ПЛР-тестування. Тож підтвердженого діагнозу коронавірусу в неї немає.
 

Відомо також яке завантаження хворими на COVID – 19 в опорних лікарнях області.

Відео дня

У середньому на сьогодні в лікарнях області використовують 21,3% від загальної кількості ліжок, які призначались для коронавірусних хворих.

Та якщо провести паралелі з відомою приказкою про  «середньостатистичну температуру по лікарні», то така статистика нічого не говорить про завантаженість хворими того чи іншого лікувального закладу.

Зокрема, є низка лікарень, де хворих з COVID-19 зовсім немає: Козятинська, Калинівська та Тростянецька.

Є й лікарні «рекордсмени». Наприклад в Хмільнику в медзакладі зайнято 60% ліжок, призначених для хворих на COVID, а в місті Вінниці в МКЛ №1 трохи біільше ніж 50%

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up