Де не буде світла? Графік планових відключень на тиждень (15–21 лютого)

Де не буде світла? Графік планових відключень на тиждень (15–21 лютого)
  • Інформація за даними сайту «Вінницяобленерго».

У понеділок, 15 лютого заплановані короткочасні почергові відключення у Прушинці. Світло вимикатимуть з 10:30 до 12:00.

У Глухівцях у понеділок, 15 лютого та вівторок, 16 лютого планують проводити розчистку траси. Світла не буде орієнтовно з 9:30 до 16:30.

У середу, 17 лютого розчищатимуть трасу у Махнівці. Знеструмлять вулиці Кулака, Грушевського, Дружби, Квітнева, Київська, Корольова, Лікарняна, Миру, Мазурівка, Нікольського, Сонячна, терешкової, Шевченка, Шкільна, пров. Базарний, Береговий, Механізаторів, Молодіжний, Польовий, Садовий, Соборний, Шевченка. Там не буде світла орієнтовно з 9:30 до 16:30.

Відео дня

У четвер, 18 лютого розчистку траси проводитимуть у селі Козятині. Не буде світла орієнтовно з 9:30 до 16:30 на вулицях Водокачна, Гайдара, Дубініна, Лугова, Миру, Пирогова, Подільська, Покровська, Центральна, пров.Миру.

У п’ятницю, 19 лютого розчистку траси проведуть у Рубанці. Світла не буде орієнтовно з 9:30 до 15:30 на вулиці Центральній, Колгоспній, Пиківецькій та Веселій.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Сергей Башин

    интересно посмотреть как они будут расчищать .давайте народ выйдем на свою улицу и посмотрим .потом комментарии напишем .Мне кажется РЕС устроил веерное отключение которое на данный момент запрещены
  • Варвара Орловская

    А вони що в 20 градусів морозу щось розчищатимуть, сумніваюсь.
  • Валентина Яричевская

    Далеко нерозумно
  • Ирина Ирина

    Ненормальні!😡😡😡😡
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up