Будуть чистити лінію: де в Козятині не буде світла?

Будуть чистити лінію: де в Козятині не буде світла?
  • Козятинські електромережі повідомляють про відключення світла

Про це йдеться на сторінці козятинської міської ОТГ

Працівники «Козятинських електромереж» запланували ремонт обладнання та розчистку траси ліній електропередач. Роботи будуть проводитися протягом 28-30 грудня. Предбачається знеструмлення окремих ділянок.

Відключення електропостачання проводитиметься за наступним графіком:

  • 28 грудня: з 9.00 до 12.00 – вул.Грушевського, 64, 68, 70;
  • 28 грудня: з 13.00 до 16.00 – вул.Кондрацького, 41, частина (кінець) вул.Бабаджаняна;
  • 29 грудня: з 9.00 до 15.00 – вул.Подільська, 47-88;
  • 30 грудня: з 9.00 до 15.00 – вул.Стуса, вул.Підгорбунського.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Читач1488

    Я тут прийшов за некрологом. Має хтось статистику кількості померлих від переохолодження та захворілих на псевдоковід в результаті відключення електропостачання?
    Перепрошую за запізнення, мав невідкладні справи
  • Читач08

    Шановний читач 1488 ! Звертаюсь до Вас  ! - А при чому тут влада, чи то колишня, чи  то теперішня ? На кожному підприємстві є керівник ! Він і повинен рішати такі питання по ремонту  електромережі ! Я так своїм бабським умом думаю....А  з яких міркувань Ви думаєте по другому ? Чекаю роз'яснення...саме мені.... Може я чогось тут не зрозуміла ?

    Читач1488 reply Читач08

    Ну, перш за все, рекомендую Вам навчитись користуватись кнопкою "Відповісти". Вона є під кожним коментарем, там ще намальована невеличка сіра стрілка.
    Суть у тому, що нашими електромережами займаються державні служби, які, звісно, мають свого місцевого керівника, але вони все ж підпорядковуються місцевій владі.
    Тобто вони можуть діяти самостійно, але як показує досвід минулих років - не хочуть. Тому і відбувались постійні відключення електрики на час екстернних ремонтних робіт. Щоб запобігти цьому цієї зими оновлна місцева влада, скоріше всього, попросила керівника "козятинських електромереж" вирішити проблему до початку морозів. Власне, це лише моє припущення, але я не бачу причин вважати його неправильним.
    А те, що за 3-6 годин ніхто не простраждає від переохолодження - факт. Люди розвели тут дитячі істерики, які і читати соромно.
  • Сергей Башин

    лето целое пропели .оглянуться не успели .так и у наших ресовцев .ганьба
  • Читач1488

    Агов, за 3-6 годин без електроенергії при плюсові температурі за вікном з вами, вашими дітьми, батьками, собаками і іншими мешканцями ваших квартир та будинків нічого не станеться. Але, думаю, для надто обдарованих потрібно роздати декілька лайфхаків)

    Лайфхак 1:
    Перед вимкненням світла натопіть у своїй хатинці трішки сильніше, ніж зазвичай. Для цього потрібно на декілька годин змусити свій котел працювати потужніше. Після цього, на шосту годину без світла у вашому домі не буде жодного переохолодженого трупа. Перевірено 👍

    Лайфхак 2:
    Чисто теоретично у ваших шафах можуть зберігатись светри та ковдри. Сам такого ніколи не бачив, але легенди ходять, що ці речі там є. Їх можна дістати та одягнути на себе. Тоді наче має стати тепліше.
    До речі ці штуки (светри, ковдри і тд.) мають необмежений термін дії, тому дехто з вас зможе навіть економити на гозові та електроенергії, використовоючи ці магічні штуки 😉

    Ну і наостанок. Минулого літа колишня влада, схоже, не надто хвилювалась за стан електрообладнання на наших вулицях, тому тоді ніхто ремонтні роботи і не проводив. А якщо чекати до наступного літа і нічого зараз не робити, то я вас запевняю, ваші будинки будуть позбавлятися електрикизначно частіше і значно надовше. Тому краще зробити це один раз і зараз, ніж безліч разів і в морози.
    Успіхів!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up