Дефіцит потужності складає 27%: оперативна інформація від Укренерго щодо електроенергії

Дефіцит потужності складає 27%: оперативна інформація від Укренерго щодо електроенергії
  • Станом на 11:00 30 листопада виробники електроенергії забезпечують 73% споживання електроенергії в Україні. Дефіцит потужності складає 27%.
  • Поступово зростає потужність генерації, що дозволить дещо зменшити дефіцит в енергосистемі.

Про це інформує НЕК "Укренерго"

— До всіх операторів системи розподілу (обленерго) доведені ліміти споживання по кожній області. Перевищення лімітів споживання призводить до необхідності застосування аварійних відключень для уникнення перевантаження мереж та забезпечення балансу в енергосистемі. Нагадаємо, що графіки відключень складають та безпосередньо застосовують обленерго. При цьому обмеження мають застосовуватися рівномірно між споживачами. Перелік обленерго можна знайти за посиланням http://bit.ly/3tGVpah.

Відео дня

Також наголошують — загальний дефіцит в енергосистемі — це наслідок семи хвиль ракетних ударів росіян по енергетичній інфраструктурі країни.

— Ощадливе використання електроенергії дозволить менше застосовувати обмеження, спрямовані на попередження аварій, а також дасть змогу енергетикам зосередитися на ремонтах пошкоджених об’єктів, які ускладнюються з кожною наступною ракетною атакою.

Нагадаємо новий графік відключень електроенергії

Читайте:

Чи працюють магазини та аптеки без світла

«Чому нема світла і що з графіками?» Енергетики відповіли на ряд важливих запитань

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up